بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند

چهارشنبه 6 خرداد 1405
14:50
بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند همزمان با افزایش نگرانی‌های امنیتی در اروپا، بریتانیا و لهستان در حال نهایی کردن یک پیمان جدید دفاعی و امنیتی هستند؛ توافقی که دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان هدف آن را تقویت همکاری‌های نظامی و مقابله با آنچه «تهدیدهای روسیه» می‌خواند، عنوان کرده است.

العالم - اروپا

بریتانیا و لهستان در حال نهایی کردن یک پیمان جدید امنیتی و دفاعی هستند که تمرکز اصلی آن مقابله با روسیه اعلام شده است. دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان اعلام کرد این توافق نشانه تعمیق همکاری‌های نظامی و سیاسی میان دو کشور در شرایط افزایش نگرانی‌های امنیتی در اروپاست.

توسک پس از دیدار با مقام‌های بریتانیایی گفت لندن و ورشو درباره همکاری‌های دفاعی، امنیت سایبری، انرژی و پشتیبانی نظامی به توافق‌های گسترده‌ای رسیده‌اند. او تأکید کرد: جنگ اوکراین و رفتارهای روسیه باعث شده کشورهای اروپایی بیش از گذشته به دنبال اتحادهای امنیتی جدید باشند.

براساس این گزارش، پیمان جدید می‌تواند همکاری نزدیک‌تر نظامی، رزمایش‌های مشترک و توسعه صنایع دفاعی دو کشور را شامل شود. بریتانیا و لهستان در سال‌های اخیر از اصلی‌ترین حامیان اوکراین در برابر روسیه بوده‌اند و هر دو کشور بارها هشدار داده‌اند که تهدید مسکو محدود به اوکراین نخواهد ماند.

رویترز می‌نویسد دولت بریتانیا همچنین در تلاش است روابط خود با کشورهای اروپای شرقی را پس از برگزیت تقویت کند و لهستان را یکی از شرکای کلیدی خود در شرق اروپا می‌داند.

توسک نیز گفت امنیت اروپا اکنون به همکاری نزدیک‌تر میان کشورهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) وابسته است و باید برای مقابله با تهدیدهای روسیه، آمادگی بلندمدت ایجاد شود.

روسیه همواره ادعای سران کشورهای اروپایی را در مورد آماده شدن مسکو برای حمله اروپا رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود