باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند

چهارشنبه 6 خرداد 1405
15:18
باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.

العالم - ایران- سیاسی

به گزارش ریانووستی، علی باقری در حاشیه چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی یکی از رویدادهای کلیدی مجمع بین‌المللی امنیتی مسکو در جمع خبرنگاران در مسکو افزود: ایران و عمان، به عنوان کشورهای ساحلی مجاور، به طور مشترک در حال مذاکره در مورد مکانیسم جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.

وی تاکید کرد: شرایط و رویه‌های عبور از تنگه هرمز کاملاً متفاوت از شرایط قبل از شروع درگیری بر سر ایران خواهد بود.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توافقی بین ایران و آمریکا در مورد بازگشایی تنگه هرمز حاصل شده است، گفت: تا زمانی که در مورد همه مسائل به توافق نرسیم، فکر می‌کنیم که در مورد هیچ چیز به توافق نرسیده‌ایم.
وی با بیان اینکه تماس‌های غیرمستقیم میان ایران و آمریکا ادامه دارد، خاطرنشان کرد: ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در دستور کار مذاکرات نیست.

ریانووستی در ادامه نوشت: افزایش تنش‌ها پس از تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران منجر به مسدود شدن عملی تنگه هرمز به عنوان یک مسیر کلیدی برای عرضه نفت و گاز طبیعی مایع از کشورهای خلیج فارس به بازارهای جهانی شده و همچنین بر صادرات و تولید نفت در منطقه تأثیر گذاشته است.

بنا بر این گزارش، این وضعیت منجر به افزایش قیمت سوخت و محصولات صنعتی در اکثر کشورهای جهان شده است.

باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح سه‌شنبه با هدف شرکت در چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی به مسکو سفر کرد.

باقری علاوه بر سخنرانی‌ در این کنفرانس، با تعدادی از مقامات سیاسی و امنیتی روسیه نیز دیدار خواهد کرد. چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی یکی از رویدادهای کلیدی مجمع بین‌المللی امنیتی مسکو است. نخستین مجمع امنیتی بین‌المللی مسکو سه‌شنبه پنجم خرداد ۱۴۰۵ با هدف بررسی طیف گسترده‌ای از مسائل مربوط به امنیت منطقه‌ای و جهانی در پایتخت روسیه آغاز به کار کرد. این مجمع بین‌المللی با هدف ایجاد فرصتی برای تقویت همکاری عملی بین کشورها و بحثی جامع و غیرسیاسی در مورد مهم‌ترین مسائل امنیتی برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»