ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است

جمعه 8 خرداد 1405
16:32
ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است خطیب موقت نمازجمعه تهران با تأکید بر اینکه رسالت انبیای الهی، تربیت انسان و ساخت جامعه مبتنی بر عدالت است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر دانش، فناوری و اقتدار دفاعی، موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تغییر داده و دشمنان دریافته‌اند که زبان امروز جهان، زبان قدرت است.

العالم - ایران

خطیب موقت نمازجمعه تهران با تأکید بر اینکه رسالت انبیای الهی، تربیت انسان و ساخت جامعه مبتنی بر عدالت است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر دانش، فناوری و اقتدار دفاعی، موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تغییر داده و دشمنان دریافته‌اند که زبان امروز جهان، زبان قدرت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه تهران ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و هفته وحدت، با استناد به آیه "لقد ارسلنا رسلنا بالبینات و انزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط" اظهار داشت: همه پیامبران الهی برای تعلیم و تربیت انسان و ایجاد جامعه‌ای آراسته به عدالت مبعوث شده‌اند.

وی افزود: انسان‌هایی که در پرتو آموزه‌های وحیانی به عدالت قیام می‌کنند، در حیات فردی، خانوادگی و اجتماعی از ظلم و تعدی پرهیز دارند و حتی در میدان نبرد نیز از مرز عدالت عبور نمی‌کنند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران با بیان اینکه رسالت انبیا محدود به قوم یا زمان خاصی نیست، تصریح کرد: قرآن کریم در مسیر تبیین تمدن وحیانی حرکت می‌کند و پیامبران الهی، سازندگان تمدن انسانی و الهی هستند.

ابوترابی‌فرد با اشاره به آیه "کان الناس امه واحده فبعث الله النبیین مبشرین و منذرین" خاطرنشان کرد: تحقق عدالت اجتماعی و تربیت جامعه انسانی، بدون برخورداری از قدرت سیاسی و حکمرانی صالح امکان‌پذیر نیست و نظام سیاسی کارآمد بر پایه شایسته‌سالاری شکل می‌گیرد.

وی همچنین با تأکید بر جایگاه علم در نظام حکمرانی دینی گفت: قرآن کریم با بیان "لقد آتینا داوود و سلیمان علماً" نشان می‌دهد که سنگ‌بنای حکومت الهی بر دانش و آگاهی استوار است.

خطیب نمازجمعه تهران در ادامه با اشاره به واقعه غدیر خم، تصریح کرد: در غدیر، اراده الهی بر استمرار هدایت جامعه اسلامی از طریق امامت و زعامت پیشوایان معصوم تعلق گرفت.

ابوترابی‌فرد به حدیث ثقلین نیز اشاره کرده و اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) با معرفی قرآن و اهل بیت(ع) به عنوان دو میراث گرانسنگ امت اسلامی، پیوند ناگسستنی میان این دو را تبیین کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تجاوز اخیر آمریکا به حاشیه فرودگاه بندرعباس اشاره کرد و گفت: این اقدام هرچند خسارت جانی و مالی در پی نداشت، اما تعرض به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران بود.

خطیب موقت نمازجمعه تهران بیان داشت: پاسخ سریع و قاطع نیروهای هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این اقدام، پیام روشنی از ارتقای قدرت بازدارندگی ایران و تغییر موازنه قدرت در منطقه داشت.

ابوترابی‌فرد تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مرز دانش، فناوری و اقتدار دفاعی حرکت می‌کند و همین قدرت، جایگاه ایران را در معادلات منطقه‌ای و جهانی ارتقا داده است.

وی همچنین با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان، این اقدامات را جنایت علیه مردم بی‌دفاع دانست و گفت: حملات رژیم صهیونیستی با حمایت کامل سیاسی، نظامی و اقتصادی آمریکا انجام می‌شود.

خطیب نمازجمعه تهران در ادامه اضافه کرد: تحولات اخیر منطقه نشان داده است که توان نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی دیگر قادر به تغییر واقعیات سیاسی غرب آسیا نیست و ملت‌های مقاومت با ایستادگی خود معادلات جدیدی را رقم زده‌اند.

ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: تجربه جنگ‌های اخیر و عملیات‌های مقاومت ثابت کرده است که حضور مستقیم آمریکا نیز نتوانسته اهداف مورد نظر واشنگتن و تل‌آویو را محقق کند و این روند، نشانه افول نفوذ آنان در منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است