واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی

شنبه 9 خرداد 1405
07:17
واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: رژیم اسرائیل به‌جای پاسخ‌گویی به درج نهادهای وابسته به آن در فهرست سازمان ملل درباره خشونت جنسی در مخاصمات، دبیرکل سازمان ملل را هدف مجازات قرار داده که نشانه‌ای از همان الگوی خطرناک فرار از پاسخگویی با حمله به نهادهای بین‌المللی است.

العالم - ایران - سیاسی

کاظم غریب‌آبادی در این پست نوشت: در غزه و لبنان نیز آتش‌بس برای رژیم اشغالگر به توقف خشونت نینجامیده و به کشتار، بمباران، نقض حاکمیت و جابه‌جایی اجباری ادامه داده است.

در ادامه این پست آمده است: خشونت جنسی در مخاصمات، هدف‌گیری غیرنظامیان و نقض آتش‌بس باید در چارچوب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و مسئولیت بین‌المللی پیگیری شوند. مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد.

0% ...

آخرین اخبار

ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض


وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان


روایت سخنگوی قوه قضاییه از روند رسیدگی به پرونده بانک آینده


دریادار ایرانی: رشادت نیرو‌های مسلح در حراست از تنگه هرمز، نماد اقتدار ایران است