بنا بر اعتراف رسانه‌های عبری:

تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله

دوشنبه 11 خرداد 1405
11:19
 تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله در ادامه فرسایش ارتش "اسرائیل" در جبهه لبنان؛ ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت یک نظامی و زخمی شدن سه نفر دیگر از آنان در جریان حمله شبانه رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان اعتراف کرد .

العالم - لبنان

به گزارش رسانه‌های عبری، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان داشته است که یک نظامی خود به هلاکت رسیده و سه نظامی دیگر نیز زخمی شده‌اند که حال یکی از آنان وخیم گزارش شده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نظامی کشته‌شده و مجروحان از نیروهای یگان ویژه "ماگلان" بوده‌اند که در زمینه انجام عملیات‌های مخفی، جمع‌آوری اطلاعات و هدف‌گیری دارایی‌های استراتژیک مانند سامانه‌های موشکی و پایگاه‌ها فعالیت دارند.

بر اساس این گزارش، این افراد شامگاه گذشته در پی انفجار یک پهپاد انتحاری متعلق به جنبش مقاومت "حزب‌الله" در منطقه "یحمر" در جنوب لبنان هدف قرار گرفته اند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که حزب‌الله با استفاده از پهپادهای مجهز به دوربین‌های حرارتی، تحرکات نیروهای اسرائیلی را در شب رصد کرده و پس از شناسایی اهداف، آنها را مورد حمله قرار داده است.

در همین حال، شبکه ۱۵ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای دومین بار در کمتر از ۴۸ ساعت گذشته، حزب‌الله با بهره‌گیری از پهپادهای انتحاری، نیروهای اسرائیلی را در عملیات شبانه هدف قرار داده و در میان آنها تلفات و مجروحانی بر جای گذاشته است.

ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته نیز از زخمی شدن چهار نظامی دیگر در پی حمله یک پهپاد انتحاری حزب‌الله به منطقه‌ای نظامی در نزدیکی شهرک "بیت هلل" در الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بود.

اگرچه ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که هر چهار نظامی تنها جراحات سطحی برداشته‌اند و وضعیت جسمانی آنان مناسب است، اما شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم اذعان داشته است که در این حمله در مجموع شش نفر زخمی شده‌اند که حال سه تن از آنان وخیم است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»