مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد

جمعه 15 خرداد 1405
10:57
مقام هندی:  بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد سفیر هند در روسیه اعلام کرد که روابط میان اعضای گروه بریکس فرصت های جدیدی را برای کشورهای عضو ایجاد می کند.

العالم - آسیا

به نقل از ریانووستی، وینی کومار سفیر هند در روسیه گفت که روابط تجاری در چارچوب گروه بریکس می‌تواند فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای همه کشورهای عضو در زمانی که زنجیره‌های تأمین جهانی تحت فشار هستند، ایجاد کند.

وی یادآور شد که هند امسال ریاست بریکس را بر عهده دارد و تاکنون بیش از ۱۵۰ جلسه و رویداد با حضور همه کشورهای عضو در پنج ماه اول سال ۲۰۲۶ برگزار کرده است.

بریکس یک ائتلاف و سازمان بین‌دولتی از قدرت‌های اقتصادی نوظهور است که هدف آن تقویت همکاری‌های تجاری، سیاسی و مالی بین کشورهای در حال توسعه است. این گروه تقریباً نیمی از جمعیت جهان را در خود جای داده و بخش عظیمی از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت