سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبر داد:

نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس

يکشنبه 17 خرداد 1405
16:27
نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از نامه رئیس مجلس به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی صحن مجلس شورای اسلامی خبر داد.

العالم - ایران - سیاسی

عباس گودرزی امروز یکشنبه (۱۷ خردادماه) درباره زمان برگزاری جلسات علنی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: برگزاری جلسات علنی مجلس و تکمیل چرخه قانون‌گذاری یکی از موضوعات مطرح امروز جامعه است. البته این موضوع مورد درخواست رئیس و نمایندگان مجلس هم قرار دارد، اما شیوه عدم برگزاری جلسات صحن و شیوه جدید برگزاری آن طبق مکاتبات شورای عالی امنیت ملی و نهادهای امنیتی است.

وی با اشاره به جمع بندی انجام شده در جلسات متعدد کمیسیون‌ها و هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: رئیس مجلس در اردیبهشت ماه در نامه‌ای به شورای عالی امنیت ملی خواستار ارائه نظر جدید شورای عالی امنیت ملی شد. چرا که اراده مجلس بر برگزاری جلسات صحن به منظور تکمیل چرخه قانون‌گذاری است. البته تاکنون پاسخ این نامه از سوی شورای عالی امنیت ملی داده نشده است و جلسات طبق روال قبلی برگزار می‌شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۱۵۰ جلسه ای که کمیسیون‌های تخصصی مجلس در جریان جنگ و پس از آتش بس برگزار کردند، گفت: همچنین پنج جلسه نیز به صورت مجازی برگزار شد.

گودرزی با بیان اینکه مردم ایران جلوه خیره کننده‌ای از عصاره فضایل خود را در بیش از سه ماه گذشته به منصه ظهور گذاشته‌اند، گفت: بر همین اساس شایسته است مجلس و سایر بخش‌های کشور در تراز مردم، کارآمدی‌ خود را با برنامه‌ریزی دقیق و پیگیری مطالبات مردم ارتقا دهند.

آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه، ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بود که در بررسی اصلاحات لایحه بودجه ۱۴۰۵ به پایان رسید و قرار بود ۱۰ اسفندماه جلسه بعدی صحن علنی برگزار شود، اما از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، برگزاری جلسات به دلیل مسائل امنیتی به تعویق افتاد. البته از زمان آتش بس، کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی جلسات خود را با دعوت از مسئولان، وزرا و برخی مقامات لشکری و کشوری برگزار می‌کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد