آغاز طرح ضربتی افزایش تولید گاز

دوشنبه 25 خرداد 1405
14:29
آغاز طرح ضربتی افزایش تولید گاز
وزیر نفت از اجرای طرح ضربتی افزایش تولید گاز در میدان‌های تحت پوشش شرکت نفت مناطق مرکزی ایران خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، برنامه افزایش تولید گاز در کنار توسعه میدان‌ها و جمع‌آوری گاز‌های همراه، با شتاب در حال پیگیری است.

العالم - اقتصادی


به گزارش العالم: محسن پاک‌نژاد وزیر نفت بیان کرد: حتی در دوران جنگ ۱۲روزه و ۴۰روزه، فعالیت‌های صنعت نفت در حوزه‌های مختلف متوقف نشد و توسعه میادین نفت و گاز در سراسر کشور با جدیت ادامه یافته است.

وی افزود: افزون‌بر فعالیت‌های جاری در میدان گازی پارس جنوبی و سکو‌های دریایی، در بخش خشکی نیز طرح ضربتی افزایش تولید گاز در حوزه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران تعریف و وارد مرحله اجرا شده است.

پاک‌نژاد با بیان اینکه این طرح همه میدان‌های تحت پوشش شرکت نفت مناطق مرکزی را در بر می‌گیرد، تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، از همه ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید گاز استفاده خواهیم کرد و در همه میادین شاهد رشد تولید خواهیم بود.

بهره‌برداری از ۵ پروژه جمع‌آوری گاز‌های همراه

وزیر نفت همچنین با اشاره به برنامه‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه، گفت: این پروژه‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارند و اکنون ۳۰ قرارداد در حوزه جمع‌آوری گاز‌های همراه در حال اجراست.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پنج پروژه جمع‌آوری گاز‌های همراه در آستانه بهره‌برداری قرار دارد. اجرای این پروژه‌ها ضمن کاهش مشعل‌سوزی و ارتقای شاخص‌های محیط زیستی، زمینه بهره‌برداری از گاز‌های همراه در بخش تولید را فراهم می‌کند و این منابع را به چرخه ارزش‌آفرینی صنعت نفت بازمی‌گرداند.

پاک‌نژاد با اشاره به دستاورد‌های اخیر این شرکت یادآور شد: طی یک سال و نیم گذشته چندین پروژه بزرگ در حوزه جمع‌آوری گاز‌های همراه اجرایی شده است و روند اجرای این طرح‌ها با مشارکت بخش خصوصی نسبت به دوره‌های گذشته شتاب بیشتری گرفته و در مسیر توسعه قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور پاکستان عازم ایران شد


نیروهای مسلح: طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می چشانیم


حماس: آمریکا برای دومین سال پیاپی مانع حضور هیئت فلسطینی در مجمع عمومی شد


رئیس‌جمهور: حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است


پیام تسلیت مقامات و شخصیت های کشورمان در پی درگذشت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پهپاد MQ-1 ارتش تروریستی امریکا منهدم شد


ایران جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را محکوم کرد


تظاهرات گسترده در برلین در حمایت از فلسطین، لبنان و ایران


نماینده لبنانی: اسرائیل نمیتواند مقاومت را نابود کند


انفجارهای مهیب در حلب سوريه + فیلم