دوربین شبکه العالم پیگیر شد؛

آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم

جمعه 29 خرداد 1405
20:31
رسانه جنگی مقاومت با صدور بیانیه‌ای کوتاه با مضمون «به‌زودی... منتظر اتفاقات مهمی باشید» از احتمال انتشار تصاویر مستند از عملیات رزمندگان حزب الله در مقابله با پیشروی نظامیان اشغالگر اسرائیلی در ارتفاعات علی الطاهر و ناکام گذاشتن تلاش‌های نفوذ آنان خبر داده است.

العالم ـ لبنان

حسین عزالدین، خبرنگار شبکه خبری العالم در بیروت، تاکید کرد این پیام می‌تواند مقدمه‌ای برای اعلام یک عملیات جدید باشد؛ عملیاتی که رسانه‌های عبری از آن با عنوان «حادثه امنیتی بزرگ» یاد کرده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که در چارچوب تجاوزات اخیر رژیم اشغالگرصهیونیستی به لبنان، تمرکز حملات در روزهای گذشته بر شهرک «حومین الفوقا» و همچنین شهرک‌های «کفر تبنیت» و «النبطیه» بوده است که در یکی از این حملات وحشیانه، مقر فرماندهی جنبش امل در نزدیکی مدرسه «راهبه‌ها» هدف قرار گرفت.

بر اساس گزارش خبرنگار العالم، حملات هوایی رژیم صهیونیستی از ساعات اولیه بامداد آغاز شد و در شرایطی که ارتش اشغالگر برای پوشش ناکامی میدانی خود، اقدام به گلوله‌باران توپخانه‌ای زیرساخت‌ها و مناطق غیرنظامی در جنوب لبنان کرده است ،این حملات به شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شده است که بیشتر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: دامنه تجاوزات رژیم صهیونیستی به حملات پهپادی علیه مناطقی در دو شهرستان «صور» و «بنت جبیل» نیز کشیده شده و شهرک‌های «العباسیه»، «الحمدیه» و «طولیس» از جمله مناطقی بودند که هدف قرار گرفتند؛ حملاتی که به شهادت و مجروح شدن شماری از شهروندان لبنانی انجامید.

خبرنگار العالم در بیروت تاکید کرد رژیم صهیونیستی دامنه اهداف خود را به مناطق زنجیره شرقی در «بقاع» نیز گسترش داده و شمار زیادی از شهرک‌ها را هدف حملات خود قرار داده است؛که طبق اعلام وزارت بهداشت لبنان، این حملات تاکنون سه شهید و شش مجروح برجای گذاشته است.

وی افزود ،شهرک «حبوش» نیز شاهد گلوله‌باران مستمر توپخانه‌ای بوده؛ حملاتی که عملاً شرایطی شبیه به محاصره آتشین را برای شهروندان لبنانی ساکن این منطقه رقم زده است،لازم به ذکر است که این شهرک در نزدیکی شهر النبطیه قرار دارد.

این در حالی است که در پی تشدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، روند آوارگی گسترده ساکنان روستاهای شهرستان «النبطیه» همچنان ادامه دارد و شمار زیادی از خانواده‌ها به سمت شهر «صیدا» و مناطق امن‌تر در حال حرکت هستند.

0% ...

آخرین اخبار

یورو زیر ضرب اعتراضات فرانسه؛ بورس‌های اروپا در سراشیبی سقوط


عراقچی: ناامنی در تنگه هرمز محصول تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است


پزشکیان «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» را برای اجرا ابلاغ کرد


وزیر دفاع: برنامه‌های وزارت دفاع با نیازهای نیروهای مسلح تطبیق داده می‌شود


سرلشکر عبداللهی: جنگ‌های اخیر ضرورت بازنگری در آمادگی دفاعی را آشکار کرد


پیام پکن به قالیباف؛ آماده استقبال از فصل تازه همکاری با ایران هستیم


دعوت عربستان از ایران برای حضور در جده


ضربه مهلک به نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در «شبوه» یمن


نماینده سابق پارلمان عراق: دولت الزیدی نباید تسلیم دیکته‌های آمریکا در قبال ایران شود


دیدار و رایزنی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر در دوحه