لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟

دوشنبه 1 تير 1405
17:23
پس از آن که دشمن صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد، اکنون توجه‌ها به تأثیرات نشست چهارجانبه در سوئیس معطوف شده است.

العالم – لبنان

خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در جنوب لبنان در این‌باره به تشکیل کمیته نظارتی سه جانبه (آمریکایی-ایرانی-قطری) برای نظارت بر رعایت آتش بس در لبنان پرداخت.

بنا به این گزارش این تغییر منطقه‌ای، واشنگتن را با واقعیت جدیدی روبرو می‌کند که اولویت مسیر ایران را به رسمیت می‌شناسد، در حالی که لبنانی‌ها خواستار استفاده از این حمایت برای تقویت توانمندی ملی، به دور از ساز و کارهای بی فایده داخلی و خارجی هستند.
بنا به اخبار رسیده یکی از دیپلمات های غربی احتمالا آمریکایی در تماس با جوزف عون رییس جمهور لبنان به وی به طور ضمنی خبر داده که واشنگتن پذیرفته مسیر لبنان از مسیر مذاکرات ایران و آمریکا جدا نباشد که این مساله تاثیر مهمی در زمینه بهبود اوضاع داخلی در لبنان به ویژه در سطوح امنیتی و ثبات کشور خواهد داشت از سوی دیگر شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان نیز در سخنرانی روز گذشته خود از حکومت لبنان خواستار استفاده از حمایت ایران از لبنان برای توانمند سازی بیروت شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


وزیر جهاد کشاورزی:استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح در منازعات مغایر با اصول انسانی است


مشارکت استارلینک در کشتار مردم ایران تحت پیگرد بین‌المللی


تشدید بی‌سابقه اعتراضات در فرانسه؛ ماکرون استعفای وزیر کشور را نپذیرفت