لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟

دوشنبه 1 تير 1405
17:23
پس از آن که دشمن صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد، اکنون توجه‌ها به تأثیرات نشست چهارجانبه در سوئیس معطوف شده است.

العالملبنان

خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در جنوب لبنان در این‌باره به تشکیل کمیته نظارتی سه جانبه (آمریکایی-ایرانی-قطری) برای نظارت بر رعایت آتش بس در لبنان پرداخت.

بنا به این گزارش این تغییر منطقه‌ای، واشنگتن را با واقعیت جدیدی روبرو می‌کند که اولویت مسیر ایران را به رسمیت می‌شناسد، در حالی که لبنانی‌ها خواستار استفاده از این حمایت برای تقویت توانمندی ملی، به دور از ساز و کارهای بی فایده داخلی و خارجی هستند.
بنا به اخبار رسیده یکی از دیپلمات های غربی احتمالا آمریکایی در تماس با جوزف عون رییس جمهور لبنان به وی به طور ضمنی خبر داده که واشنگتن پذیرفته مسیر لبنان از مسیر مذاکرات ایران و آمریکا جدا نباشد که این مساله تاثیر مهمی در زمینه بهبود اوضاع داخلی در لبنان به ویژه در سطوح امنیتی و ثبات کشور خواهد داشت از سوی دیگر شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان نیز در سخنرانی روز گذشته خود از حکومت لبنان خواستار استفاده از حمایت ایران از لبنان برای توانمند سازی بیروت شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست