لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است

دوشنبه 1 تير 1405
21:22
لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است رئیس حزب مخالف موسوم به «اسرائیل خانه ما» توافق میان آمریکا و ایران را بزرگ‌ترین فاجعه سیاسی از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب مخالف موسوم به «اسرائیل خانه ما»، توافق میان آمریکا و ایران بزرگ‌ترین فاجعه سیاسی از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی است.

وی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: «ما موظفیم مطابق با منافع اسرائیل عمل کنیم و نه بر اساس قیمت سوخت در بازارهای جهانی.»

لیبرمن با انتقاد از آنچه که اولویت دادن به منافع اقتصادی توصیف کرد، نوشت: «ما موظفیم مطابق با منافع اسرائیل عمل کنیم، نه بر پایه قیمت سوخت در بازارهای جهانی.»

لیبرمن پیشتر در انتقاد از عملکرد و سیاست‌های کابینه نتانیاهو گفته بود بنیامین نتانیاهو به «کیسه بوکس» دونالد ترامپ تبدیل شده است.

وی تأکید کرد نظامیان اسرائیلی قربانی می‌شوند، در حالی که دست و پای آنان بسته شده و آزادی عمل لازم به آنان داده نمی‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم