تجاوز مجدد نظامیان صهیونیست‌ به خاک سوریه

چهارشنبه 3 تير 1405
08:47
تجاوز مجدد نظامیان صهیونیست‌ به خاک سوریه گروهی از نظامیان رژیم صهیونیستی به همراه پنج دستگاه خودرو نظامی و نفربر، با تجاوز به خاک سوریه وارد روستای المشیده در جنوب استان قنیطره شدند.

العالم - سیاسی
منابع خبری گزارش دادند که یک کاروان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی وارد استان قنیطره سوریه شده است. این منابع همچنین از تخریب یک جاده توسط نظامیان رژیم صهیونیستی در غرب شهرک الرفیده در استان قنیطره خبر داده اند.

این جاده که به موازات نوار مرزی جولان اشغالی قرار دارد، پیشتر توسط نیروهای صلحبان سازمان ملل متحد برای گشت زنی و نظارت بر منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه در آذر ۱۴۰۳، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران کلیه تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه القنیطره در جنوب این کشور پیشروی کرده است. همچنین بخش‌هایی در جنوب این کشور از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

پس از استان جنوبی قنیطره، استان درعا نیز با ۳۲ مورد نقض حریم در رتبه دوم قرار گرفته است، با این تفاوت که تجاوزات در این استان، ماهیتی خطرناک‌تر داشته و شامل حملات توپخانه‌ای، نفوذ زمینی و پروازهای فشرده جنگنده‌ها بوده است. همچنین نقض حاکمیت در مناطق ریف دمشق و السویداء عمدتاً به پرواز هواگردهای متجاوز محدود شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو