نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است

جمعه 5 تير 1405
23:00
نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است
حسن فضل‌الله نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در بیانیه‌ای گفت که حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم دولت لبنان و رژیم صهیونیستی مخالف و خواستار بازنگری دولت لبنان در این روند است.

العالم - لبنان

فضل الله در این بیانیه تصریح کرد که آنچه یکی از شبکه‌های تلویزیونی مطرح کرده و از سوی برخی محافل شناخته‌شده به آن دامن زده و منتشر شده است، مبنی بر اینکه موضع لبنان در مورد مذاکرات در دیدارهایی میان فضل‌الله نماینده پارلمان و سرتیپ حسن شقیر رئیس دستگاه امنیتی و سرتیپ آندره رحال مشاور رئیس جمهور تدوین شده، کاملا و در تمام جزئیات بی‌اساس است و با آنچه به مسئولان مربوطه در دولت لبنان ابلاغ شده، کاملا متفاوت است.

وی افزود: حزب‌الله با مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی مخالف است و به شدت نسبت به پیامدهای سیاسی و امنیتی آن، به دلیل تضعیف حاکمیت لبنان و ایجاد تفرقه‌های داخلی خطرناک هشدار می‌دهد.

فضل الله اضافه کرد: از دولت لبنان می‌خواهیم که از این مسیر و تمام تصمیماتی که علیه مردم خود گرفته و تمام اقداماتی که در این زمینه انجام داده است، بازگردد.

وی بیان کرد: آنچه دولت لبنان در حال انجام آن است، گامی به سوی امتیازدهی رایگان است که به ویرانی کشور می‌انجامد و جز به نفع دشمن تمام نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، حزب‌الله لبنان پیش تر در بیانیه‌ای اقدام اخیر مربوط به سفر هیات مقام‌های لبنانی به واشنگتن برای انجام مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست