نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است

جمعه 5 تير 1405
23:00
نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است
حسن فضل‌الله نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در بیانیه‌ای گفت که حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم دولت لبنان و رژیم صهیونیستی مخالف و خواستار بازنگری دولت لبنان در این روند است.

العالم - لبنان

فضل الله در این بیانیه تصریح کرد که آنچه یکی از شبکه‌های تلویزیونی مطرح کرده و از سوی برخی محافل شناخته‌شده به آن دامن زده و منتشر شده است، مبنی بر اینکه موضع لبنان در مورد مذاکرات در دیدارهایی میان فضل‌الله نماینده پارلمان و سرتیپ حسن شقیر رئیس دستگاه امنیتی و سرتیپ آندره رحال مشاور رئیس جمهور تدوین شده، کاملا و در تمام جزئیات بی‌اساس است و با آنچه به مسئولان مربوطه در دولت لبنان ابلاغ شده، کاملا متفاوت است.

وی افزود: حزب‌الله با مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی مخالف است و به شدت نسبت به پیامدهای سیاسی و امنیتی آن، به دلیل تضعیف حاکمیت لبنان و ایجاد تفرقه‌های داخلی خطرناک هشدار می‌دهد.

فضل الله اضافه کرد: از دولت لبنان می‌خواهیم که از این مسیر و تمام تصمیماتی که علیه مردم خود گرفته و تمام اقداماتی که در این زمینه انجام داده است، بازگردد.

وی بیان کرد: آنچه دولت لبنان در حال انجام آن است، گامی به سوی امتیازدهی رایگان است که به ویرانی کشور می‌انجامد و جز به نفع دشمن تمام نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، حزب‌الله لبنان پیش تر در بیانیه‌ای اقدام اخیر مربوط به سفر هیات مقام‌های لبنانی به واشنگتن برای انجام مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد