اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی

يکشنبه 7 تير 1405
08:53
جنگ بین روسیه و اوکراین و حملات آنها به زیرساخت های یکدیگر در سایه بن بست تلاش های سیاسی بین المللی اوج گرفته است.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه خبری العالم، در حالی که جنگ روسیه و اوکراین شاهد تشدید مداوم درگیری‌ها در میدان نبرد است، تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف درگیری‌ها در سایه اختلافات مداوم بین مسکو و واشنگتن بر سر مبنای آغاز مذاکرات جدید صلح، با شکست مواجه شده است.

در چارچوب حملات متقابل بین مسکو و کی‌یف و هدف قرار دادن تأسیسات نفتی و زیرساخت‌های حیاتی در هر دو کشور، مسکو از سرنگونی ۱۷۵ پهپاد اوکراینی بر فراز چندین استان روسیه و شبه‌جزیره کریمه، علاوه بر حریم هوایی منطقه مسکو و همچنین بر فراز آب‌های دریای سیاه خبر داد و اعلام کرد که در حملات اوکراین به شهر مرزی بلگورود، یک نفر کشته و ده نفر دیگر زخمی شدند و خسارت هایی به تأسیسات تولیدی یک شرکت روسی وارد شد.

اوکراین نیز، به نوبه خود، از حمله به یک تأسیسات صنعتی بزرگ در شهر ولگوگراد در جنوب غربی روسیه خبر داد و از آن به عنوان مجتمع صنعتی تولید کننده قطعات سیستم‌های پرتاب موشک یاد کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس اوکراین به رسمیت شناخت. سه روز پس از آن یعنی پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی را که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

اوکراین همواره واگذاری زمین در ازای صلح را رد کرده است. اما رئیس جمهوری روسیه اعلام کرده است که اگر اوکراین خواسته های خود در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را کنار بگذارد و نیروهای خود را از چهار منطقه اوکراینی که مسکو مدعی آن است، خارج کند، مسکو آتش را متوقف کرده و وارد مذاکرات صلح خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز