تداوم حملات توپخانه‌ای و آتشبار سنگین ارتش اشغالگر به جنوب لبنان

چهارشنبه 10 تير 1405
11:57
تداوم حملات توپخانه‌ای و آتشبار سنگین ارتش اشغالگر به جنوب لبنان  منابع لبنانی از تداوم اقدامات نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور؛ حملات توپخانه‌ای و آتشبار سنگین و نیز اقدامات تخریبی آنها خبر دادند.

العالم - لبنان

به گزارش روز چهارشنبه النشره، ارتش رژیم اشغالگر در جدیدترین تحرکات نظامی خود در جنوب لبنان مناطقی را هدف قرار داد.

منابع لبنانی از حملات توپخانه ای و آتشبارهای سنگین ارتش رژیم صهیونیستی به حومه شهرک «بیت یاحون» و جاده مواصلاتی «کونین» به بنت جبیل خبر دادند.

این منابع بیان کردند: ارتش اسرائیل حملات توپخانه ای شدیدی را به حومه شهرک بیت یاحون واقع در منطقه بنت جبیل انجام داد، به گونه ای که این حملات با آتشباری و تیراندازی گسترده و پیاپی سلاح های سنگین در طول مسیر جاده ای شهرک کونین به سمت شهر بنت جبیل همراه بود.

نظامیان رژیم صهیونیستی سه شنبه شب نیز اقدامات تخریبی خود را در این منطقه تشدید و چندین واحد مسکونی را حد فاصل منطقه بیت یاحون-حداثا به طور کامل منفجر و ویران کردند.

همچنین عملیات انفجار و تخریب مشابهی نیز از سوی ارتش اسرائیل در شهرک الطیری واقع در بنت جبیل گزارش شده است.

ارتش اشغالگر عملیات تخریب اراضی در حومه شهرک های شانوح و حلتا در جنوب لبنان را انجام داد و اقدام به جاده کشی در منطقه «حامول» تا شهرک «عیتاالشعب» کرد و درختان کهنسال دو طرف جاده را هم قطع کرد.

خبرنگار المنار از تیراندازی نظامیان اشغالگر به سمت یک خودرو در «نبع ابل السقی» خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم حملات توپخانه ای به حومه شهرک های مرزی و انفجار منازل مسکونی در جنوب لبنان، پیوسته در حال نقض کردن توافق آتش بس است.

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت