گزارش العالم:

محافل سیاسی و مردمی ترکیه خواستار قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی شدند+ فیلم

چهارشنبه 10 تير 1405
14:17
در پی اظهارات رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه محافل داخلی در این کشور بیش از هر زمان دیگری خواستار قطع کامل همه همکاری ها با رژیم صهیونیستی شدند.

العالم - ترکیه

خبرنگار شبکه خبری العالم در ترکیه گزارش داد: اردوغان در اظهارات اخیر خود تأکید کرده است که ایدئولوژی صهیونیسم نه تنها فلسطین بلکه امنیت ملی ترکیه را هدف قرار داده است.

این موضوع سر و صدای زیادی را داخل محافل ترکیه درباره ماهیت پاسخ آنکارا و محدوده روابط این کشور با تل آویو برپا کرده است. محافل سیاسی ترکیه خواستار برداشتن گام های عملی فراتر از حد محکومیت های لفظی شده اند.

بنابر این گزارش، نیروهای سیاسی ترکیه خواستار توقف هر نوع همکاری اقتصادی و سیاسی این کشور با رژیم صهیونیستی و بستن سفارت و کنسولگری های آن شده اند. آنها معتقدند بازبودن کانال های رسمی ارتباط با رژیم صهیونیستی با این گفتمان که این رژیم را تهدیدی برای امنیت ملی ترکیه می داند، منافات دارد.

به گزارش خبرنگار العالم، در چنین شرایطی اکنون این سئوال مطرح است که آیا آنکارا قصد دارد از هشدارهای لفظی درباره تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه ترکیه به ابزارهای عملی و واقعی روی بیاورد یا اینکه این واکنش در حد اظهارات صرف و بدون اجرای استراتژی عملیاتی باقی می ماند؟

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت