قرارگاه خاتم‌الانبیاء:

هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند

پنج‌شنبه 11 تير 1405
14:10
 هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) با اشاره به اینکه تنگه هرمز میدان بازی آمریکای متجاوز نیست، تأکید کرد: هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع و سریع نیروهای مسلح مواجه می‌شود.

العالم ـ ایران

قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) روز پنجشنبه در پیامی اعلام کرد: تمام شناورهای نفتکش و تجاری موظفند برای هرگونه تردد امن از تنگه هرمز، از مسیری که ایران تعیین کرده است، اقدام کنند.

هرگونه عدم تمکین و خروج از مسیر تعیین‌شده یا بی‌توجهی به پروتکل‌های ناوبری جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز، با پاسخ بی‌درنگ و مقتدرانه نیروهای مسلح مواجه شده و امنیت شناورهای متخلف را به خطر خواهد انداخت.

همچنین، مسئولیت هرگونه تلاش برای دخالت در امور امنیتی یا هرگونه اقدام مخل در تنگه هرمز توسط آمریکا، تهدیدی علیه حاکمیت ملی ایران تلقی می‌شود و با واکنش سریع و قاطع روبه‌رو خواهد شد.

استمرار حضور جنگنده‌های آمریکا، اعم از با سرنشین و بدون سرنشین، بر فراز تنگه هرمز، موجبات ناامنی این آبراه شده و امنیت منطقه را به خطر خواهد انداخت.

ایران در صیانت از حق حاکمیت خود در تنگه هرمز، از هیچ اقدامی برای درهم‌ کوبیدن هرگونه تعدی و تجاوز توسط ارتش آمریکا و حامیان آن، دریغ نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام