بررسی تمهیدات برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید

پنج‌شنبه 11 تير 1405
17:01
بررسی تمهیدات برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید رئیس‌جمهور با اشاره به بسیج همه ظرفیت‌های ملی برای برگزاری باشکوه، منظم و ایمن این مراسم، خواستار استمرار هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، امدادی، خدماتی، امنیتی و نظامی شد و بر رصد مستمر وضعیت معابر، مدیریت هوشمند جمعیت و اطلاع‌رسانی دقیق و مستمر به مردم تأکید کرد.

العالم - ایران / سیاسی

جلسه هماهنگی و راهبری ستاد مرکزی برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، صبح امروز پنجشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور مسئولان ارشد دستگاه‌های اجرایی، خدماتی، امدادی، انتظامی، امنیتی، نظامی، مدیریت شهری و نهاد‌های مرتبط برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضع آمادگی‌ها و هماهنگی‌های بین‌بخشی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر، منظم‌تر و ایمن‌تر آیین وداع و تشییع مورد بررسی قرار گرفت و تمامی ابعاد اجرایی، پشتیبانی، خدمات‌رسانی، حمل‌ونقل، امداد و نجات، بهداشت و درمان، مدیریت ترافیک، تأمین امنیت، راهبری جمعیت و اطلاع‌رسانی عمومی به‌صورت جزئی، تخصصی و تفکیکی ارزیابی شد.

همچنین گزارش‌های مرتبط با هماهنگی میان ستاد مرکزی و اتاق‌های وضعیت و فرماندهی عملیات در استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی ارائه و آخرین تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت میدانی مراسم، تسهیل دسترسی زائران و شرکت‌کنندگان، تأمین زیرساخت‌های لازم و ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های مسئول مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، بر ضرورت استقرار کامل سازوکار‌های فرماندهی و کنترل، پایش لحظه‌ای وضعیت معابر و مسیر‌های دسترسی، مدیریت هوشمند جریان جمعیت، تقویت ظرفیت‌های حمل‌ونقل عمومی، آمادگی کامل مراکز درمانی و امدادی، افزایش پوشش خدمات رفاهی و پشتیبانی، پیش‌بینی مسیر‌های جایگزین تردد، تأمین نیاز‌های ارتباطی و مخابراتی و نیز آمادگی همه ظرفیت‌های ملی و استانی برای پاسخگویی سریع به شرایط احتمالی تأکید شد.

رئیس‌جمهور در این نشست ضمن قدردانی ویژه از تلاش‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر اندیشیده‌شده از سوی تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول، هماهنگی کم‌نظیر میان بخش‌های مختلف کشور را نشانه عزم ملی برای برگزاری شایسته این رویداد تاریخی دانست و بر ضرورت استمرار هماهنگی‌ها تا پایان کامل مراسم تأکید کرد.

پزشکیان همچنین بر لزوم رصد و پایش مستمر ورودی‌ها و خروجی‌های شهرها، مسیر‌های منتهی به محل برگزاری مراسم، گره‌های ترافیکی و کانون‌های تجمع جمعیت تأکید و تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول باید با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، شرایطی فراهم کنند که مردم عزیز کشورمان بتوانند با آرامش، امنیت، سهولت و اطمینان خاطر در این مراسم حضور یابند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق، مستمر و مسئولانه به مردم از طریق رسانه ملی و سایر رسانه‌های رسمی کشور، خواستار ارائه آموزش‌ها و توصیه‌های لازم به شهروندان شد و گفت: ضروری است خانواده‌ها به‌ویژه در خصوص حضور کودکان، سالمندان، بیماران زمینه‌ای و افراد دارای شرایط جسمانی خاص، ملاحظات ایمنی و بهداشتی را مدنظر قرار دهند و حتی‌المقدور از حضور این عزیزان در نقاط بسیار متراکم و پرتراکم جمعیتی جلوگیری شود.

پزشکیان همچنین با اشاره به گستردگی حضور مردم در مراسم، خاطرنشان کرد: مردم عزیز اطمینان داشته باشند که صرفاً حضور در محل اصلی مراسم معیار ادای احترام و مشارکت در این بدرقه تاریخی نیست و تمامی شهروندانی که در مسیرها، معابر، خیابان‌ها و پهنه‌های پیرامونی حضور می‌یابند، بخشی از این اجتماع بزرگ ملی و آیین تشییع و وداع محسوب می‌شوند.

رئیس‌جمهور در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری باشکوه این آیین ملی، اظهار داشت: امیدواریم مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، با همدلی، نظم، آرامش و مشارکت گسترده مردم، به صحنه‌ای ماندگار از وفاداری، قدرشناسی و انسجام ملی تبدیل شود و برگ زرین دیگری در حافظه تاریخی ملت بزرگ ایران و تاریخ این سرزمین به ثبت برسد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه