دیپلمات قرقیزستانی: آیت‌الله خامنه‌ای عمر خود را وقف وحدت جهان اسلام کرد

شنبه 13 تير 1405
17:34
دیپلمات قرقیزستانی: آیت‌الله خامنه‌ای عمر خود را وقف وحدت جهان اسلام کرد یک دیپلمات قرقیزستانی با اشاره به نقش آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب در تحولات جهان اسلام، تاکید داشت که معظم له بخش مهمی از عمر خود را صرف تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی و حمایت از ملت‌های منطقه کرده است.

العالم - آسیا

به گزارش روز شنبه خبرگزاری اوراسیا تودی، تورسن‌بای باکروف در ادامه اظهاراتش، مقام معظم رهبری ایران ترکیبی از رهبری فکری، فرهنگی و دینی توصیف می‌کند؛ رهبری که بخش مهمی از عمر خود را صرف تقویت وحدت جهان اسلام و حمایت از ملت‌های منطقه کرده است.

وی با بیان اینکه تبلیغات رایج در رسانه‌های غربی درباره «اقتدارگرایی مذهبی» در ایران اغراق‌آمیز و نادرست است، تصریح کرد که نظام سیاسی تهران دارای سازوکارهای تعادل و نظارت میان قواست.

باکیوف، ایران را کشوری امن، باثبات و برخوردار از فرهنگ مهمان‌نوازی توصیف کرد و تصویر ارائه‌شده از آن در رسانه‌های خارجی را نادرست دانست.

این سیاستمدار قزقیزستانی تاکید کرد که تهران بازیگری است که در برابر فشارهای خارجی مقاومت کرده و نقش مهمی در موازنه قدرت منطقه‌ای دارد. همچنین، نیروهای نظامی و امنیتی ایران، نقش حفظ ثبات داخلی و مقابله با تهدیدات خارجی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی ایران، تاکید کرد که تهران علی‌رغم تحریم‌ها، توانسته ساختار تولیدی خود را حفظ کند و حتی در برخی بخش‌ها از جمله در صنایع، کشاورزی و تولید کالاهای مصرفی توسعه دهد.بنابراین و در صورت رفع تحریم‌ها، ایران ظرفیت تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی بزرگ در سطح منطقه و جهان را دارد.

باکیوف همچنین به روابط تاریخی میان ملت‌های منطقه از جمله ایران و قرقیزستان اشاره و بر ضرورت همکاری و همگرایی در چارچوب یک فضای چندقطبی در اوراسیا تاکید کرد و خواستار کاهش تنش‌ها و حرکت به سمت گفت‌وگو و همکاری منطقه‌ای شد.

بنابر این گزارش، آیین وداع با آقای شهید ایران که در ۹ اسفند ۱۴۰۴ و در جریان حمله وحشیانه و تروریستی دشمن آمریکایی - صهیونیستی به فیض رفیع شهادت نایل آمدند از نخستین ساعات صبح امروز - شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵ - در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران آغاز شد.

مقامات بلندپایه و سران برخی کشورهای جهان، اندیشمندان و علمای دینی دیروز جمعه (۱۲ تیر ماه) برای ادای احترام به پیکر رهبر شهید حضرت آیت الله خامنه‌ای در مصلی تهران حضور یافتند.

طبق اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلای امام خمینی تهران، سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال نیز قرار است مراسمی برای وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است