سخنگوی ارتش: یک لحظه هم از ارتقای توان دفاعی غافل نمی‌شویم

يکشنبه 14 تير 1405
13:15
سخنگوی ارتش: یک لحظه هم از ارتقای توان دفاعی غافل نمی‌شویم امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا گفت: از فرصت آتش‌بس برای ارتقای توان رزمی خود استفاده می‌کنیم و یک لحظه را هم از دست نداده و غافل نمی‌شویم.

العالم - ایران

سخنگوی ارتش روز یکشنبه در حاشیه مراسم اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده محترم ایشان در مصلای تهران، در گفت‌وگویی اظهار داشت: بارها اعلام کرده‌ایم از فرصت آتش‌بس برای ارتقای توان رزمی خود استفاده می‌کنیم و یک لحظه را هم از دست نداده و غافل نمی‌شویم.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم وداع با آقای شهید ایران، ادامه داد:‌ همانطور که رهبر شهیدمان فرمودند، این مردم مبعوث شدند و ان‌شاء الله می‌روند که انقلاب را به دست صاحب اصلی آن امام زمان(عج) بسپارند.

امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا به ابعاد جهانی این حضور اشاره کرد و گفت: امیدواریم شور و حماسه مردم و خون پاک امام شهیدمان، موجب بیداری جامعه بین‌المللی شود تا تمام ملت‌های دنیا در مقابل ظلم و استکبار بایستند و جهان را از شر استکبار جهانی آزاد کنند.

وی ضمن قدردانی از حضور حماسی مردم در مراسم وداع با رهبر شهید گفت: مردم حماسه‌ای ماندگار آفریدند و این حماسه به طور قطع موجب بیداری ملت‌های مسلمان خواهد شد تا ریشه استکبار در سراسر جهان خشک شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم