سرلشکر حاتمی: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نمی‌کنیم

يکشنبه 14 تير 1405
16:50
سرلشکر حاتمی: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نمی‌کنیم  فرمانده کل ارتش گفت: کسانی که رهبر ما را شهید کردند باید بدانند، ملت ایران و همه ما یقه آنها را رها نخواهیم کرد.

العالم - ایران - سیاسی

سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش در گفت‌وگویی گفت: امام عزیز ما راهی را ترسیم کردند که راه عزت، سربلندی، استقلال و افتخار است و همه زمینه‌ها را برای طی این مسیر آماده کردند.

وی اظهار کرد: ما توفیق داشتیم پشت سر امام عزیزمان حرکت کنیم و بعد از این، پشت سر رهبر و فرمانده عزیزمان آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای با قوت و قاطعیت و بدون سر سوزنی تردید حرکت خواهیم کرد.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: روزی که برای ادای احترام محضر امام عزیزمان شرفیاب شدم، خدمت ایشان عرض کردم کسانی که این جنایت (ترور رهبر شهید) را انجام دادند، باید بدانند ملت ایران و همه ما یقه آنها را رها نخواهیم کرد. این یک موضوع قطعی است و پیگیری خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟