تأکید قطر و هند بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو

يکشنبه 14 تير 1405
22:01
تأکید قطر و هند بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو
وزیر امور خارجه هند در دیدار با همتای قطری خود بر ضرورت حل‌وفصل اختلافات و مناقشات از طریق گفت‌وگو و راه‌های دیپلماتیک تأکید کرد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری قطر (قنا)، «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند در سفری به قطر با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار روابط و همکاری دوجانبه و راهکارهای حمایت و توسعه این روابط به ویژه در زمینه اقتصادی و نیز تحولات منطقه و بازتاب‌های آن بر اقتصاد جهانی و بازارهای انرژی را بررسی کردند.

وزرای خارجه قطر و هند در این دیدار بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات و مناقشات از طریق گفت‌وگو و راهکارهای دیپلماتیک به منظور کمک به تقویت امنیت و ثبات در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.

آل ثانی امروز همچنین با «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این تماس تلفنی روابط و همکاری دوجانبه، راهکارهای تقویت این همکاری و آخرین تحولات منطقه به ویژه تلاش‌های دیپلماتیک صورت گرفته برای تقویت امنیت و ثبات منطقه پس از امضای یادداشت تفاهم بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند