آیت‌الله نوری همدانی: همه دنیا از عظمت حضور مردم در مراسم وداع رهبر شهید متحیر شد

دوشنبه 15 تير 1405
14:30
آیت‌الله نوری همدانی: همه دنیا از عظمت حضور مردم در مراسم وداع رهبر شهید متحیر شد آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران اسلامی گفت: در این چند روز، همه دنیا از عظمت حضور مردم متحیر شد و ان‌شاء‌الله در روزهای آینده نیز این حضور گسترده‌تر خواهد شد.

العالم - ایران - سیاسی

آیت‌الله حسین نوری همدانی، در دیدار جمعی از شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه والا و برجسته آن شهید، اظهار کرد: شاید امروز برای بسیاری از افراد هنوز به‌درستی روشن نباشد که چه شخصیت ممتاز و بزرگی را از دست داده‌ایم. بنده ایشان را از دهه ۳۰ می‌شناسم و سراسر زندگی ایشان سرشار از نکات مهم، ارزشمند و قابل توجه بود.

این مرجع تقلید با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران اسلامی افزود: در این چند روز، همه دنیا از عظمت حضور مردم متحیر شد و ان‌شاء‌الله در روزهای آینده نیز این حضور گسترده‌تر خواهد شد.

وی در ادامه تأکید کرد: دشمنان بدانند که این حضور حماسی، تنها بخشی از ارادتمندان ایشان را نشان می‌دهد و این مرد الهی در سراسر جهان علاقه‌مندان و دلبستگان فراوانی دارد و همه باید بدانند نزاع ما با تفکر استکباری و ظلم و جنایتی است که از سوی استکبار یعنی آمریکا و صهیونیست، در حال انجام است و این ملت هیچ وقت ظلم پذیر نخواهد شد، یعنی فرهنگ دینی ما اجازه نمی‌دهد با ظالم و استکبار همراه باشیم.

آیت‌الله نوری همدانی با محکوم کردن عاملان این جنایت، تصریح کرد: عاملان این جنایت بدانند که قصاص آنان قطعی است.

به گزارش روز دوشنبه دفتر اطلاع‌رسانی آیت‌الله نوری همدانی، وی در پایان با توصیه به مسئولان کشور تأکید کرد: مسئولان قدر این مردم را بدانند و با حفظ وحدت و همبستگی، برای حل مشکلات کشور تلاش کنند و از رکن رکین ولایت فقیه حراست و صیانت کنند و معتقدم هدف اصلی و نخست دشمن تضعیف این جایگاه است و هشدار می‌دهم به همه خصوصاً خواص و مسئولان به طور جدی به این موضوع توجه کنند.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو