آمادگی کامل کربلا برای آخرین دیدار

سه شنبه 16 تير 1405
17:20
آمادگی کامل کربلا برای آخرین دیدار رئیس ستاد الحشد الشعبی عراق در نشست مشترکی با مسئولان ارشد امنیتی و نظامی این کشور در کربلای معلی، آخرین هماهنگی‌ها و تمهیدات امنیتی، اجرایی و لجستیکی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی را بررسی کرد.

العالم - سیاسی
عبدالعزیز المحمداوی، رئیس ستاد الحشد الشعبی عراق ریاست نشست گسترده‌ای را در مقر فرماندهی عملیات کربلای معلی ارتش عراق بر عهده گرفت که با حضور رئیس دفتر نخست‌وزیر، جانشین فرمانده عملیات مشترک و شماری از فرماندهان ارشد امنیتی و نظامی برگزار شد.

در این نشست، آخرین آمادگی‌ها و هماهنگی‌های مربوط به مراسم تشییع پیکر حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان در این جلسه، طرح‌های امنیتی و اجرایی مراسم و همچنین سازوکارهای هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف امنیتی و نظامی را برای تضمین اجرای روان مأموریت‌ها، حفظ امنیت و برقراری نظم عمومی در طول مراسم تشییع بررسی کردند.

در پایان این نشست، حاضران بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی کامل میان تمامی نهادهای مسئول تأکید کرده و خواستار ادامه آماده‌سازی‌های میدانی و لجستیکی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع، مطابق برنامه‌های از پیش تعیین‌شده و با بالاترین سطح امنیت و نظم شدند.

تا این لحظه استان‌های بغداد، نجف، کربلا، بابل، ذی‌قار، بصره، میسان و واسط روز چهارشنبه را به مناسبت تشییع رهبر انقلاب در عراق تعطیل اعلام کرده اند.

بر اساس اعلام مقامات عراق، پیکر مطهر شهید امت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عصر روز سه‌شنبه به نجف خواهد رسید و مراسم رسمی تشییع توسط دولتمردان دو کشور ایران و عراق برگزار خواهد شد.

بر این اساس، پیکر مطهر امام شهید، ساعت ۶ صبح چهارشنبه با حضور میلیون‌ها عراقی از کوفه تا نجف تشییع می‌شود و بعد از آن در ساعت ۱۶ (به وقت عراق) پیکر مطهر ایشان در برخی مناطق شهر کربلای معلا و سپس در حرم حضرت سید الشهدا (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) تشییع خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم