ادامه نقض آتش بس در غزه

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه؛ شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته

چهارشنبه 17 تير 1405
17:30
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه؛ شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته منابع فلسطینی در غزه از تداوم حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان بر اثر این حملات خبر دادند.

العالم فلسطین

به گزارش العالم به نقل از منابع فلسطینی، در تازه‌ترین تحولات میدانی، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق جنوبی و غربی غزه را هدف قرار دادند.

منابع محلی گزارش دادند که در جریان بمباران یک چادر آوارگان در نزدیکی «المسلخ الترکی» در جنوب خان‌یونس، ۳ شهروند فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی دیگر زخمی شدند.

همچنین، در حمله به اطراف مدرسه «حسن سلامة» در شارع العیون واقع در غرب شهر غزه، یک نفر به شهادت رسید و تعدادی زخمی شدند.

در همین حال، گزارش‌ها حاکی از شهادت یک کودک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در محله الزیتون در جنوب شرق شهر غزه است.

همچنین به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بر اثر تیراندازی ارتش صهیونیستی در منطقه المواصی در رفح، واقع در جنوب غزه، یک فلسطینی به نام احمد ناصر اسلیم، راننده کامیون، شهید شد.

همزمان بر اثر تیراندازی نیروهای صهیونیست به چادرهای آوارگان در همین منطقه ، ۴ فلسطینی زخمی شدند.

گلوله باران یک خودروی غیرنظامی در جنوب شهر غزه نیز به شهادت یک کودک فلسطینی به نام فادی عبدالله الدیری انجامید.

همزمان دشمن صهیونیستی مناطق شرق و شمال شرق غزه را با آتش توپخانه گلوله باران کرد و بالگردهای اسرائیلی نیز شرق غزه و تانک های دشمن شرق اردوگاه البریج را هدف قرار دادند.

به گزارش منابع فلسطینی، در ۲۴ ساعت گذشته، حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، ۸ شهید و ۱۷ مجروح بر جای گذاشته است که به بیمارستان‌های این منطقه منتقل شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که به این شکل تعداد شهدا از شروع آتش بس در غزه در ۱۰ اکتبر سال گذشته تاکنون به ۱۰۷۸ نفر و تعداد مجروحان به ۳۴۷۴ نفر افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است