رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است

شنبه 20 تير 1405
21:36
رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است یک رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه کارشکنی‌های این رژیم در گزارشی به نقل از برخی منابع امنیتی گزارش داد که تاکنون دستوری مبنی بر عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از لبنان صادر نشده است.

العالم - لبنان

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» در این گزارش به نقل از برخی مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، نوشت: هنوز هیچ دستوری مبنی بر عقب‌نشینی نیروهای ما از مناطق لبنانی صادر نشده است.

این رسانه صهیونیستی افزود: تحویل دو منطقه آزمایشی چند هفته طول می‌کشد تا ارتش لبنان آماده شود.

یدیعوت آحارانوت همچنین به نقل از یک مقام صهیونیست نوشت: ما در یک منطقه امنیتی باقی خواهیم ماند، دشمن را از شهرهای خود در شمال دور نگه خواهیم داشت و یک عملیات پاکسازی جامع انجام خواهیم داد.

انتشار این خبر در حالی است که خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که یک هیات آمریکایی برای گفت وگو در مورد عقب نشینی رژیم صهیونیستی از «مناطق آزمایشی» در لبنان حضور پیدا کرده است.

یک مقام نظامی لبنان به خبرگزاری فرانسه گفت که این هیات نظامی ایالات متحده با ارتش لبنان در بیروت دیدار کرده است تا در مورد اجرای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از یکی از «مناطق آزمایشی» گفت وگو کند.

بر اساس توافق‌نامه‌ای که در ۲۶ ژوئن (۵ تیر) حاصل شد، رژیم صهیونیستی به تدریج از مناطقی از جنوب لبنان عقب‌نشینی خواهد کرد.

به عنوان بخشی از این توافق‌نامه، ارتش لبنان کنترل کامل دو منطقه کوچک موسوم به «مناطق آزمایشی» را به دست خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

یورو زیر ضرب اعتراضات فرانسه؛ بورس‌های اروپا در سراشیبی سقوط


عراقچی: ناامنی در تنگه هرمز محصول تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است


پزشکیان «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» را برای اجرا ابلاغ کرد


وزیر دفاع: برنامه‌های وزارت دفاع با نیازهای نیروهای مسلح تطبیق داده می‌شود


سرلشکر عبداللهی: جنگ‌های اخیر ضرورت بازنگری در آمادگی دفاعی را آشکار کرد


پیام پکن به قالیباف؛ آماده استقبال از فصل تازه همکاری با ایران هستیم


دعوت عربستان از ایران برای حضور در جده


ضربه مهلک به نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در «شبوه» یمن


نماینده سابق پارلمان عراق: دولت الزیدی نباید تسلیم دیکته‌های آمریکا در قبال ایران شود


دیدار و رایزنی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر در دوحه