یک مسئول امنیتی داعش در لبنان به دام افتاد

دوشنبه 22 تير 1405
17:27
یک مسئول امنیتی داعش در لبنان به دام افتاد اداره کل نیروهای امنیت داخلی لبنان از دستگیری یک مسئول امنیتی داعش خبر داد.

العالم - لبنان

به گزارش روز دوشنبه شبکه المنار، اداره کل نیروهای امنیت داخلی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای آن یک مسئول امنیتی داعش را دستگیر کردند.

در این بیانیه آمده است: در چارچوب عملیات امنیتی پیشگیرانه که بخش اطلاعات نیروهای امنیت داخلی برای تعقیب و دستگیری اعضای سازمان‌های تروریستی انجام می‌دهد، پس از رصد و پیگیری دقیق یک مسئول داعش با نام «هـ. ر» (متولد سال ۱۹۹۴، سوری) در تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۲۶ (۹ تیر ۱۴۰۵) دستگیر شد.

بر اساس تحقیقات بعمل آمده، نامبرده در حال حاضر سمت مسئول امنیت عمومی ولایت‌های موسوم به «ولایت جنوب» و «ولایت مرکزی» وابسته به داعش در سوریه را عهده‌دار است.

همچنین تحقیقات اولیه نشان داد که وی در گروه تروریستی داعش، عهده‌دار چندین منصب عالی و رهبری بود و اکنون نیز مسئول امنیتی دو ولایت مذکور است.

وی پیشتر مدیریت فعالیت‌ها و عملیات‌های امنیتی داعش در این دو ولایت با هماهنگی با مسئولان و امیران بقیه ولایت‌های داعش در سوریه را بر عهده داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود