تحلیلگر عرب:

تنگه هرمز اهرم بازدارندگی ایران در مواجهه بافشارهای آمریکا است+فیلم

سه شنبه 23 تير 1405
10:20
یک تحلیلگر سیاسی عرب گفت: نحوه برخورد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با تحولات تنگه هرمز، نشان دهنده ادامه معادله بازدارندگی در مواجهه با فشارهای آمریکا است.

العالم - ایران

برنامه «العین الاسرائیلیه» شبکه خبری العالم، در این قسمت به تحلیل واکنش‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی به پاسخ ایران به تجاوزات آمریکا در تنگه هرمز پرداخته است.

در این برنامه موضوعات اصلی رسانه‌های عبری‌زبان از جمله تحولات مربوط به اعلام ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز، پس از حملات آمریکا، واکنش های ایران به حملات آمریکا، تنش‌های منطقه‌ای و پیامدهای احتمالی آن بر دریانوردی در این تنگه و انرژی بررسی شد.

«زکریا حمودان» تحلیلگر سیاسی عرب و مدیر مرکز ملی مطالعات و آمار، در گفت وگو با برنامه «العین الاسرائیلیه» شبکه خبری العالم، اظهار داشت: آنچه در تنگه هرمز اتفاق می‌افتد، نشان دهنده تلاش‌های آمریکا برای آزمایش توافق آتش‌بس و ایجاد بهانه‌هایی برای اعمال فشار بر ایران است.

وی توضیح داد: واشنگتن، از طریق شرکت‌های حمل و نقل و مؤسسات تجاری، به دنبال اعمال فشار برای نقض یادداشت تفاهم است که به آن اجازه می‌دهد تهران را مسئول هرگونه تشدید تنش بعدی بداند. در حقیقت هدف، تضعیف انعکاس «پیروزی ایران» در تفاهمات آتش‌بس است.

حمودان افزود: نحوه برخورد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با تحولات تنگه هرمز، پایبندی تهران به قواعد درگیری و امتناع از اجازه دادن به تحمیل واقعیت‌های جدید یا نقض توافق آتش‌بس را تأکید می‌کند. وی خاطرنشان کرد که این مساله نشان دهنده ادامه معادله بازدارندگی در مواجهه با فشارهای آمریکا است.

حمودان گفت: صحنه کنونی درگیری، بیانگر تلاش‌های غیرمستقیم آمریکا برای نقض توافق است؛ این در حالی است که هوشیاری ایران مانع از دستیابی به این هدف می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه