ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید

سه شنبه 23 تير 1405
15:51
ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید
داده‌های وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت این کشور هفته گذشته به پایین‌ترین حجم در ۴۳ سال اخیر رسیده است.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، داده‌های وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد که ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام این کشور در هفته منتهی به دهم ژوئیه (۱۹ تیر) با حدود ۳ میلیون بشکه کاهش، به ۳۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه رسید که پایین‌ترین سطح از آوریل ۱۹۸۳ تاکنون است.

کاهش ذخیره‌سازی‌ها به دلیل توافق آمریکا برای برداشت ۱۷۲ میلیون بشکه نفت از ذخیره‌سازی‌های راهبردی است.

براساس داده‌های این وزارتخانه، ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت این کشور از زمان آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در پایان فوریه ۹۸ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه کاهش یافته است.

مجموع ذخیره‌سازی‌های نفت آمریکا، شامل ذخیره‌سازی‌ها تجاری و راهبردی، تا سوم ژوئیه (۱۲ تیر) با ۱۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه کاهش، به ۷۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه رسید که پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۴ تاکنون است.

0% ...

آخرین اخبار

درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود