درخواست سناتورهای آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب

سه شنبه 23 تير 1405
18:25
درخواست سناتورهای آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب گروهی متشکل از ۲۵ سناتور آمریکایی طی نامه‌ای از پنتاگون خواستند تا متن کامل گزارش تحقیقات درباره حمله به مدرسه میناب را هرچه سریع‌ تر در اختیار کنگره قرار دهد.

العالم ـ آمریکا

گروهی از سناتورهای دموکرات به ریاست «کریستن جیلیبرند» (Kirsten Gillibrand) از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور خواستند تا ظرف مدت یک هفته آینده، یافته‌ های تحقیقات ارتش آمریکا (پنتاگون) درباره حمله ۲۸ فوریه به یک مدرسه دخترانه در ایران را منتشر کند.

خبرگزاری رویترز نخستین بار در ۵ مارس گزارش داد که تحقیقات اولیه و داخلی ارتش آمریکا نشان می‌ دهد که نیروهای آمریکایی احتمالا مسئول آن حمله مرگبار در میناب بوده‌اند؛ حمله‌ای که در نخستین روز تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به خاک ایران رخ داد.

بر اساس اعلام این رسانه، گروهی متشکل از ۲۵ سناتور آمریکایی طی نامه‌ای از پنتاگون خواستند تا متن کامل گزارش تحقیقات درباره حمله به مدرسه میناب را هرچه سریع‌ تر در اختیار کنگره قرار دهد.

بر اساس این نامه، تحقیقات درباره این حمله در ماه آوریل به پایان رسیده و گزارش آن به مقامات ارشد پنتاگون ارائه شده است، اما نتایج این تحقیقات تاکنون منتشر نشده است.

گفتنی است که در ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه سال جاری میلادی) و در آغاز تجاوز غیرقانونی آمریکایی- صهیونیستی به خاک ایران، مدرسه ای در میناب هدف حمله دشمن آمریکایی قرار گرفت که در نتیجه آن ۱۶۸ دانش آموز و معلم بیگناه به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور