سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود

پنج‌شنبه 25 تير 1405
18:35
سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود سفیر و نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو طی نامه‌ای به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، نسبت به پیامدهای انسانی و حقوق بشری ادامه تجاوز آمریکا علیه ایران هشدار داده و خواستار موضع‌گیری صریح دفتر کمیسر عالی حقوق بشر در محکومیت این حملات شد.

العالم ـ اروپا

علی بحرینی ضمن اشاره به مغایرت این حملات غیرقانونی با اصول و قواعد حقوق بین‌الملل بیان نموده است که این حملات باعث شهادت شمار زیادی از غیرنظامیان شده و خسارات گسترده‌ای به زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات حیاتی وارد کرده است.

در این نامه، از هدف قرار گرفتن بخش‌هایی از خط راه آهن تهران–مشهد، یک واحد تولید آب آشامیدنی در شهرستان دهلران، سیلوهای ذخیره گندم در شهرستان‌های هویزه و دشت آزادگان، شناورهای صیادی ماهیگیران جنوب کشور، حملات موشکی در مجاورت بیمارستان بقایی اهواز و نیز هدف قرار گرفتن فرودگاه سمنان به‌ عنوان نمونه‌هایی از خسارات واردشده به زیرساخت‌های غیرنظامی در نتیجه جنایات آمریکا یاد شده است.

سفیر ایران در ژنو در بخش دیگری از این نامه، با ابراز تأسف از عدم محکومیت حملات اخیر از سوی دفتر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، تأکید کرد که در شرایطی که تمامیت ارضی یکی از کشورهای عضو سازمان ملل متحد نقض شده و غیرنظامیان همچنان از پیامدهای این حملات رنج می‌برند، نبود واکنشی روشن، به‌موقع و قاطع می‌تواند این تصور را ایجاد کند که در حمایت از حقوق بشر و اجرای حقوق بین‌الملل، رویکردی گزینشی وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز