بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد

شنبه 27 تير 1405
18:38
بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد دولت فدرال بلژیک در آخرین نشست خود پیش از تعطیلات تابستانی، با تصویب مجموعه‌ای از اقدامات جدید، واردات کالاهای تولیدشده در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد.

العالم ـ اروپا

دولت فدرال بلژیک روز شنبه در آخرین جلسه خود پیش از آغاز تعطیلات تابستانی، ممنوعیت واردات کالاهای مبدأ سرزمین‌های اشغالی فلسطین را تصویب کرد.

این تصمیم بخشی از بسته اقداماتی است که دولت بلژیک در پایان تابستان سال گذشته، در واکنش به حمله نظامی رزیم اسرائیل به نوار غزه و افزایش شمار قربانیان غیرنظامی، بر سر آن به توافق رسیده بود.

با این حال، خبرگزاری بلگا گزارش داد که جزئیات نحوه اجرای این ممنوعیت هنوز نهایی نشده و دولت در حال تدوین سازوکار اجرایی آن است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که درگیری‌ها در غزه همچنان ادامه دارد. وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس بارها این توافق را نقض کرده و در نتیجه این نقض‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فلسطینی کشته و بیش از سه هزار و ۶۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند