گزارش العالم از کرانه باختری

گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم

يکشنبه 28 تير 1405
22:09
نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست در روزهای اخیر، حملات و تجاوزگری خود علیه فلسطینی ها در مناطق مختلف کرانه باختری را تشدید کرده اند.

العالم – فلسطین

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، نیروها و شهرک نشینان صهیونیست با ضرب‌وشتم و بازداشت فلسطینیان، تخریب اموال آنان و به آتش کشیدن مساجد و یورش به خانه‌های مردم ، بر شدت اقدامات تجاوزکارانه خود علیه فلسطینی ها افزودند و حتی دام‌ها نیز از گزند این اقدامات در امان نماندند و قربانی سرقت و کشتار شدند.

بر اساس این گزارش، در نابلس، چهار فلسطینی در جریان حمله شهرک‌نشینان در منطقه «الظهره» در حومه شهر بیتا مجروح شدند؛ این حادثه منجر به درگیری‌ میان جوانان فلسطینی و شهرک‌نشینان صهیونیستی شد که به خانه‌های این جوانان حمله کردند.

از سوی دیگر ، شهرک‌ نشینان صهیونیست با به آتش کشیدن یک مسجد، خانه‌ها و خودروهای فلسطینیان در روستای «التوانه» واقع در منطقه «یطا» در الخلیل، بر شدت اقدامات خصمانه خود افزوده و در «وادی الرخیم» در الخلیل نیز با تزریق ماده‌ای سمی به گوسفندان فلسطینی، آن‌ها را کشتند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم