انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود

دوشنبه 29 تير 1405
18:32
انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود «محمد عبدالسلام»، رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن، تأکید کرد که اعلام ممنوعیت دریایی از سوی نیروهای مسلح یمن علیه عربستان سعودی، گامی بود که صنعا در پاسخ به امتناع ریاض از پاسخگویی مسالمت‌آمیز به خواسته‌های برحق یمن، مجبور به برداشتن آن شد.

العالم - یمن

به نقل از المسیره، محمد عبدالسلام با انتشار بیانیه‌ای تصریح کرد: به عربستان فرصت بسیار زیادی داده شد تا تعهدات خود را برای جبران پیامدهای تجاوز وحشیانه به یمن اجرا کند و ملت یمن نیز به امید دستیابی به راه حل‌های مسالمت‌آمیز به دور از تشدید تنش نظامی، رنج‌های فراوانی را تحمل کرد، اما رژیم سعودی جز لجاجت، وقت‌کشی و فرار از اجرای تعهدات خود کاری نکرد.

رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن افزود: این رژیم طی چهار سال گذشته، یعنی از زمان آتش‌بس ۲۰۲۲ تاکنون، تجاوز هشت‌ساله خود را به عنوان یک مسأله داخلی یمن که هیچ ارتباطی با آن ندارد جلوه داده و این امر یکی از بزرگترین موانع بر سر راه دستیابی به یک راه حل جامع بوده است.

وی با اشاره به تلاش‌های ریاض برای انکار نقش خود در محاصره یمن خاطرنشان کرد: تجاوز اخیر عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا و بیانیه نظامی این کشور که یمن را همچون یکی از استان‌های سعودی تلقی کرده و بر استمرار محاصره اصرار ورزید، یک رسوایی بزرگ بود؛ چرا که بر همگان آشکار کرد که ریاض در طول سال‌های گذشته عامل پشت پرده تعطیلی فرودگاه صنعا بوده و محرک اصلی محاصره دریایی و ایجاد مانع برای کشتی‌های ورودی به بندر الحدیده است و این اقدامات، هزینه‌های سنگینی را بر دوش شهروندان یمنی تحمیل کرده است.

عبدالسلام تأکید کرد: باور عربستان مبنی بر اینکه می‌تواند محاصره را به طور نامحدود تمدید کند، باوری اشتباه و قمار شکست‌خورده است و ملت بزرگ ما در راهپیمایی‌های میلیونی و بی‌سابقه روز جمعه حرف آخر خود را زد و اعلام کرد که مهلت داده‌شده به رژیم سعودی به پایان رسیده و این رژیم با حماقت و استکبار خود باید عواقب هرگونه تنش را بپذیرد؛ چرا که «محاصره در برابر محاصره»، پاسخ طبیعی، قانونی و اخلاقی به لجاجت رژیم سعودی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موضع نظامی یمن با هدف اعمال فشار بر رژیم سعودی اتخاذ شده تا در نهایت به حق تن داده، محاصره فرودگاه‌ها و بنادر یمن را به طور کامل لغو کند، حق کامل یمن در بهره‌مندی از ثروات حاکمیتی‌اش را به رسمیت بشناسد، پرونده انسانی و پرداخت حقوق‌ها را حل‌وفصل و برای بستن پرونده اسرا بدون هیچ‌گونه تعللی اقدام کند.

0% ...

آخرین اخبار

نشست فصلی شورای حکام در وین آغاز به کار کرد/ غرب درصدد تصویب قطعنامه علیه ایران


عملیات ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری


سرنگونی۳ پهپاد عربستان در یمن طی ۲۴ ساعت گذشته


هشدار ایران به کره جنوبی: مشارکت نظامی در خلیج فارس حمایت از متجاوز است


هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم


مسکو تمایل اروپا برای گفت‌وگو درباره اوکراین را زیر سؤال برد


وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری منهدم شد+ فیلم


بقائی: روابط ایران و چین بسیار خوب است/ حمله ایران به ناوهای آمریکایی در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع است/ با ادامه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمی‌توان از امنیت تنگه هرمز سخن گفت


از سیلی نیجر تا بیداری آفریقا؛ ضربه ائتلاف جدید بر هژمونی غرب


نماینده کنست: برکناری نتانیاهو به یک نیاز حیاتی تبدیل شده است