بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است

چهارشنبه 31 تير 1405
10:59
بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: میزبانی دشمنان ایران و همدستی با آنها در آتش‌افروزی علیه ایرانیان، نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌نگری است.

العالم - ایران

اسماعیل بقائی چهارشنبه شب ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در پیامی در شبکه ایکس با انتشار تصویری از متخصصان ایرانی در کویت در سال ۱۹۹۱ که برای خاموش‌کردن آتش چاه‌های نفت کویت به این کشور رفته بودند، نوشت: این عکس تاریخی از متخصصان نجیب و فداکار ایرانی است در تلاش برای خاموش کردن چاه‌های نفت آتش‌گرفته کویت بعد از عقب‌نشینی ارتش رژیم بعث عراق از این کشور در سال ۱۹۹۱.

وی افزود: با وجود اینکه تنها سه سال از پایان جنگ تحمیلی صدام علیه ایران گذشته بود و زخم ناسور ناشی از حمایت‌های همه‌جانبه کویت و دیگر اعضای شورای همکاری از رژیم متجاوز صدام هنوز تازه بود، ایران به درخواست دولت کویت یک تیم ۴۷ نفره از متخصصان صنعت نفت را برای مشارکت در عملیات خاموش‌کردن آتش اعزام کرد و مسئولیت مهار ۲۸ حلقه چاه نفت در میدان عظیم برقان را بر عهده گرفت؛ رخدادی که در اسناد و گزارش‌های بین‌المللی به‌عنوان بخشی از بزرگ‌ترین عملیات مهار آتش چاه‌های نفت در تاریخ ثبت شده است.

بقائی ادامه داد: ایرانیان نجیب، آتشی که بر جانتان افتاده بود را خاموش کردند و شما بخشی از آتش اهریمنان شده‌اید علیه مردمان ما! ایران همواره به حسن همجواری پایبند بوده است اما دود ناسپاسی و فقدان آینده‌نگری به چشم ناسپاسان خواهد رفت. «کسی که خار بکارد، انگور درو نخواهد کرد».

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد