محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!

چهارشنبه 31 تير 1405
21:51
محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن! چالش فراروی آمریکا دیگر به مهار جنگ علیه ایران محدود نمی‌شود، بلکه به احتمال گشوده شدن جبهه‌ای دوم در دریای سرخ نیز کشیده شده است. به عقیده کارشناسان، این تحول ممکن است توانایی‌های نظامی آمریکا را در مقابل آزمونی دشوار قرار دهد.

العالم ـ یمن

به گزارش العالم ، با اعلام محاصره دریایی عربستان توسط نیروهای مسلح یمن، دریای سرخ بار دیگر به کانون تنش منطقه‌ای تبدیل شده است. این در حالی است که آمریکا هشدار داده هرگونه اختلال در تردد کشتی‌ها یا صادرات نفت عربستان، ممکن است واشنگتن را به مداخله نظامی جدیدی وادار سازد، این در حالی است که واشنگتن هم‌زمان مشغول جنگ با ایران در خلیج فارس است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشتر گفته بود که اگر کشتیرانی در دریای سرخ با خطر مواجه شود، امکان مداخله نظامی وجود دارد. اما خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات پیشین و فعلی آمریکا نقل کرده است که وضعیت بسیار پیچیده ‌است و گشوده شدن جبهه‌ای جدید عملاً به معنای توزیع توانایی‌های نظامی آمریکا میان خلیج فارس و دریای سرخ است، این مسئله ممکن است ناوگان دریایی آمریکا، نیروی هوایی و سامانه‌های پدافند هوایی این کشور را با فشار مضاعف و فرسایش بیشتری مواجه کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت