آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد

پنج‌شنبه 8 مرداد 1405
07:40
 آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد ارتش متجاوز ایالات متحده آمریکا بار دیگر چهارشنبه شب به وقت شرق آمریکا (۲۹ ژوئیه برابر با ۷ مرداد ماه) حملات تجاوزکارانه به خاک ایران را آغاز کرد.

العالم - آمریکا

فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در منطقه موسوم به سازمان تروریستی سنتکام، گفت: نیروهای آمریکایی چهارشنبه (ساعت هشت شب) به وقت شرق آمریکا حملات خود علیه ایران را آغاز کرد.

ارتش آمریکا مدعی شد: این حملات پاسخی به حملات روز گذشته ایران به نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به وقت شرق آمریکا در کاخ سفید در جمع خبرنگاران، مدعی شد: «ما ضربه بسیار سختی به آنها خواهیم زد، چون نوبت ماست که به آنها ضربه بزنیم. آنها می‌دانند که این اتفاق خواهد افتاد. آنها از ما می‌خواهند این کار را نکنیم اما خب، آنها (شامگاه سه‌شنبه) تلاش کردند حملاتی انجام دهند.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اوایل صبح چهارشنبه (هفتم مرداد ماه) اعلام کرد: «در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه ارتش کودک‌کش آمریکا، ساعتی پیش رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه، پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در اردن را با چند فروند موشک بالستیک هدف قرار دادند.»

سپاه تصریح کرد: «️تا زمانی که تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد و اقدامات غیر قانونی و شرارت آمیز نیروهای آمریکایی علیه منافع ما در جریان است، مقاومت هم ادامه دارد. تهدیدات مقامات آمریکایی و مداخلات غیرقانونی علیه منافع ما باید متوقف شود.»

عربستان و آمریکا بامداد چهارشنبه در اقدامی مشترک، مواضع حشدالشعبی را در برخی شهرهای عراق هدف حملات خود قرار دادند که این حملات تبعات و واکنش‌های زیادی در داخل و خارج عراق داشته است.

آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز، با نقض تفاهم نامه اسلام آباد حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفت و محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرد.

ارتش آمریکا به دستور ترامپ ۱۳ شب پیاپی به بهانه امنیت تنگه هرمز به خاک ایران حملات تجاوزکارانه انجام داد که با دفاع قاطعانه نیروهای مسلح ایران پاسخ داده شد و سرانجام این حملات متوقف شد.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net

آدرس سایت فارسی: fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه


تاکید ولایتی بر جایگاه ویژه عراق و اقلیم کردستان در سیاست خارجی ایران


جبلی: تحول محتوایی، رویکردی و سازوکاری در دستور کار است


یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند


سخنگوی ارتش: آمریکا دیگر توان حفظ هژمونی خود را ندارد