رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است

پنج‌شنبه 8 مرداد 1405
17:52
رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است رهبر انصارالله یمن گفت: تجاوزات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، لبنان، فلسطین و تمام امت اسلامی در راستای از بین بردن موانع طرح صهیونیستی «اسرائیل بزرگ» است.

العالم ـ يمن

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن گفت: دشمن آمریکایی به صراحت نشان داده است که دشمنی طمع‌کار است که از دوردست‌ها به منطقه ما آمده تا اشغال کند، بکشد، غارت کند، آزادی مردم امت ما را سلب کند و بر آنها مسلط شود.

‎⁨و‌ی افزود: نشانه‌های خطرناکی وجود دارد که دشمن صهیونیستی در حال آماده‌سازی یک عملیات تخریبی در بخش‌هایی از مسجد الاقصی است.

سید الحوثی ادامه داد: نگاه آمریکا و صهیونیست‌ها به کشورهایی که به آن‌ها وفادار هستند، تحقیرآمیز و بی‌اعتنا است و آن‌ها ابزاری هستند که دشمن زمانی که به آن‌ها نیاز نداشته باشد کنارشان گذاشته و نابودشان می‌کند.

رهبر انصارالله یمن خاطرنشان کرد: انگلیسی‌ها و سعودی‌ها قبلاً تلاش‌هایی برای اشغال یمن انجام دادند، اما به دلیل مقاومت مردم عزیز ما در برابر توطئه‌هایشان، شکست خوردند.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو