آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده

يکشنبه 11 مرداد 1405
15:49
آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده

تاجیکستان اعلام کرد مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی میان دوشنبه، کابل و تهران در یک ماه آینده آغاز خواهد شد.

العالم - اقتصادی

وزارت حمل‌ونقل تاجیکستان اعلام کرد که مرحله آزمایشی کریدور ترانزیتی دوشنبه-کابل-تهران در یک ماه آینده آغاز می‌شود.

مقام‌های تاجیکستان گفته‌اند که با فعال شدن این مسیر، کالاهای تجاری تاجیکستان و ایران از خاک افغانستان عبور خواهد کرد و زمینه برای افزایش مبادلات تجاری و گسترش همکاری‌های اقتصادی میان سه کشور فراهم می‌شود.

بر اساس گزارش‌ها، ایجاد این کریدور پس از امضای توافق‌نامه سه‌جانبه میان نمایندگان تاجیکستان، ایران و افغانستان در شهر مشهد دنبال شده است.

در این توافق، سه طرف بر ایجاد یک گروه کاری مشترک، کاهش موانع ترانزیتی، بهبود خدمات مرزی و ساده‌سازی روند انتقال کالاها تأکید کرده‌اند.

مقام‌های تاجیکستان امیدوارند این مسیر بتواند ارتباطات تجاری میان آسیای مرکزی و کشورهای منطقه را تقویت کند و فرصت‌های تازه‌ای برای توسعه همکاری‌های اقتصادی ایجاد کند.

آدرس سایت فارسی: fa.alalam.net

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم