شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند

دوشنبه 12 مرداد 1405
11:38
شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند مرجع عالی‌قدر بحرینی، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، با انتقاد از سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که برخی نظام‌های رسمی در جهان عرب و اسلام، به جای مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه، در مسیر خواست واشنگتن و متحدانش گام برمی‌دارند.

العالم - بحرین

به گزارش پایگاه خبری "العهد" لبنان، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم دیروز (یکشنبه) با اشاره به مواضع و طرح‌های سیاسی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: هیچ‌یک از نظام‌های رسمی در امت عربی و اسلامی از مواضع، بیانیه‌ها و طرح‌هایی که از سوی دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو مطرح می‌شود، بی‌اطلاع نیستند.

وی همچنین به نقش رسانه‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در ترویج فرهنگ مسموم تفرقه و تلاش برای از هم گسستن وحدت امت اسلامی و عربی اشاره کرد.

وی افزود که این رویکرد با هدف تعمیق شکاف میان دولت‌های رسمی، چه در سطح منطقه‌ای و قومی و چه به‌ویژه در ابعاد دینی و مذهبی دنبال می‌شود تا شدیدترین اشکال تجزیه و تفرقه را بر امت اسلامی تحمیل کند.

به گفته شیخ عیسی قاسم، ایجاد بحران‌ها و فتنه‌های ویرانگر، بخشی از برنامه‌ای مستمر است که با اختصاص بودجه‌های کلان، برای برپا کردن درگیری‌های فرسایشی و نابودی ظرفیت‌های ملت‌های منطقه دنبال می‌شود.

این مرجع بحرینی خاطرنشان کرد: با وجود آنکه توطئه خصمانه علیه ملت‌های عرب و مسلمان بر همگان آشکار است، شمار قابل توجهی از کشورهایی که خود نیز در معرض این توطئه قرار دارند، در دامن زدن به دشمنی‌ها و جنگ‌های داخلی با عناوینی همچون طایفه‌گرایی و اختلافات مذهبی مشارکت می‌کنند؛ اقدامی که گاه آشکار و گاه در چارچوب توافق‌ها و به‌صورت پنهانی انجام می‌شود.

شیخ عیسی قاسم تصریح کرد که رفتار این کشورها چنین القا می‌کند که گویی از سوختن خانه عربی و اسلامی خرسند هستند و تنها زمانی احساس رضایت می‌کنند که امت عربی و اسلامی همانند بردگانی خوار، در برابر اراده استکباری آمریکا و نظام سلطه، هم‌پیمان با رژیم صهیونیستیِ اشغالگر فلسطین، سر تسلیم فرود آورند؛ روندی که با حمایت مستمر بسیاری از نظام‌های رسمی عربی همراه است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد