"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم

چهارشنبه 14 مرداد 1405
18:59
یک فوتبالیست ۲۴ ساله تایلندی در جریان مسابقه فوتبال بر اثر اصابت «صاعقه» جان خود را از دست داد و ۱۲ بازیکن دیگر نیز در این حادثه مصدوم و برای مداوا به بیمارستان انتقال یافتند.

العالم - آسیا

یک فوتبالیست تایلندی در جریان برگزاری مسابقه فوتبال، بر اثر اصابت صاعقه جان باخت و ۱۲ بازیکن دیگر نیز مصدوم شدند.

به گزارش منابع خبری، پلیس تایلند اعلام کرد "سوفوان آوای" ۲۴ ساله، روز سه‌شنبه در پی اصابت صاعقه به زمین ورزشگاه "سانتی‌فاپ" در جنوب این کشور، به شدت مجروح شد.

بر اساس این گزارش، نیروهای اورژانس بلافاصله برای نجات این بازیکن وارد عمل شدند، اما وی به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، لحظه برخورد ناگهانی صاعقه در نزدیک بازیکنان را به تصویر کشیده است.

پلیس تایلند همچنین اعلام کرد در این حادثه ۱۲ بازیکن دیگر نیز مصدوم شدند و برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان انتقال یافتند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود