پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند

چهارشنبه 14 مرداد 1405
22:45
پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند
رئیش جمهور با تاکید بر اینکه تمام تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه است و مردم شامل همه اقشار جامعه با هر عقیده و قومیتی هستند، گفت: حاکمیت موظف است بر اساس عدالت با مردم رفتار کند.

العالم - ایران

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با مردم در دومین سالروز تحلیف ریاست جمهوری گفت: مردم همه کسانی هستند که در این مملکت زندگی می‌کنند، مستقل از عقیده، باور، دیدگاه، جنسیت و قومیت و حاکمیت وظیفه دارد بر اساس عدالت با مردم برخورد کند.

رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با مردم تاکید کرد: در این مدت تمام تلاش دشمن این بوده است که ما را از هم بپاشند و تفرقه ایجاد کنند و اگر تا حالا مانده‌ایم، همه مردم نجیب ایران را نگه داشته‌اند، نه فقط آنهایی که در خیابان بودند.

پزشکیان در گفتگوی خود با مردم خاطرنشان کرد: نقشه کشیده بودند ایران را ۴۸ ساعته مثل سوریه بگیرند.

وی همچنین افزود: شهادت بزرگان ما در جنگ رمضان دردناک بود. با همه سختی‌ها و مشکلات امروز از ایران به عنوان یک کشور قدرتمند و با عزت بالا نام برده می‌شود.

باید پُست‌ها را به افراد شایسته بدهیم نه به هم‌جناحی‌های خودمان

رئیس‌جمهور در این گفت‌وگو تاکید کرد: نباید این طور باشد که چون من وابسته به فلان دسته و گروه هستم، برتری دارم. کسی توانمندتر است که بی‌خطاتر باشد، حتی اگر در باور و ذهنیتش ما را قبول نداشته باشد.

اگر به همین قاعده عمل کنیم، پُست را به افراد ناتوان و بی‌سواد نمی‌دهیم. اگر افراد را بر اساس لیاقت و توانمندی‌شان انتخاب می‌کردیم، مشکلی نداشتیم.

رهبر شهید مثل کوه پشت ما ایستاده بود و از دولت حمایت می‌کرد

پزشکیان خاطرنشان کرد: اگر کمک‌ها و پشتیبانی‌های ایشان نبود؛ ما نمی‌توانستیم تا اینجا پیش برویم.

دشمن با هر چیزی که نماد توانمندی ما باشد مشکل دارند

رئیس‌جمهور افزود: دشمن با هر چیزی که نماد توانمندی، ایستایی، ابتکار و خلاقیت ماست، مشکل دارند. دشمنان فرماندهان ما را که به معنی واقعی کلمه جانفدا بودند و تمام زندگی‌شان را برای مردم گذاشتند، ترور کردند. بسیاری از فرماندهان و دانشمندان شهید ما هیچ دارایی نداشتند و مثل مردم معمولی زندگی می‌کردند.

واکنش پزشکیان به حواشی پیام رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه آتش‌بس

پزشکیان اعلام کرد:وجود رهبری برای ما نقطه قوت است . پس از پیام رهبر انقلاب درباره مذاکرات، برخی از افرادی که دنبال تفرقه و اهداف جریانات سیاسی خودشان بودند، از این موضوع سوءاستفاده کردند.

رهبری فرموده بودند که اگر سه‌چهارم اعضای شعام موافق باشند، من هم موافقم. در رأی‌گیری به جای سه‌چهارم، ۱۲ سیزدهم اعضا موافق بودند و به همین دلیل رهبر انقلاب هم موافقت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد