طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس

پنج‌شنبه 15 مرداد 1405
22:38
منابع صهیونیستی از طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جداسازی بیشتر شهر اشغالی قدس از مناطق فلسطینی نشین اطراف آن و تشدید محاصره این شهر در راستای یهودیسازی بیشتر کرانه باختری رود اردن خبر دادند.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در شهر اشغالی قدس، جمعیت صهیونیستی موسوم به «عمیر عمیم» از پروژه جدید شهرک‌سازی در شهرک صهیونیست نشین «گیلو» در جنوب قدس اشغالی رونمایی کرد که شامل ساخت ۲۳۰۰ واحد مسکونی صهیونیست نشین در زمینی به مساحت تقریبی ۲۰ هکتار است.

بنا بر اعلام این جمعیت، این پروژه، قدس را بیش از پیش از جنوب کرانه باختری جدا خواهد کرد.

رژیم اسرائیل در راستای نقشه بلند مدت خود دیواری را موسوم به دیوار حائل در اطراف شهر اشغالی قدس کشیده است تا از این طریق شهر قدس را از اطراف آن جدا کند. این رژیم برای یهودی سازی بیشتر قدس و جداسازی بیشتر آن از مناطق فلسطینی نشین اطرافش، اقدام به احداث شهرک های صهیونیست نشین در پشت این دیوار کرده است.

این دیوار از جنوب شهر اشغالی قدس به سمت شرق و سپس شمال آن امتداد دارد و در پشت این دیوار، هزاران واحد مسکونی صهیونیست نشین جدید ساخته شده است که هدف از این ساخت و سارها، نه تنها گسترش شهرک‌ها بلکه جداسازی بیشتر شهر از مناطق فلسطینی نشین پیرامون آن است.

پشت این دیوار ، شهرک صهیونیست نشین گیلو قرار دارد که شهر اشغالی قدس را از شهر بیت‌لحم در جنوب کرانه باختری جدا می‌کند.

کمیته صهیونیستی برنامه‌ریزی و ساخت‌وساز شهرداری منطقه اشغالی قدس ساخت بیش از ۲۳۰۰ واحد مسکونی صهیونیست نشین جدید در شهرک گیلو را تصویب کرده است. این شهرک صهیونیست نشین در زمین های غصب شده فلسطینی ها ساخته شده است و حالا هم واحدهای مسکونی جدید در ۱۹۵ دونم از زمین‌های متعلق به فلسطینی ها در منطقه بیت جالا ساخته خواهد شد.

با نزدیک شدن به زبان انتخابات کنست (پارلمان) رژیم اسرائیل، سران این رژیم در تلاش برای اجرای بیشتر چنین طرح‌هایی در کرانه باختری رود اردن در راستای جلب آرای شهرک نشینان برای خود، به رقابت پرداخته اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم