درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان

جمعه 16 مرداد 1405
09:01
درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان دبیرکل سازمان بدر خواستار به تعویق انداختن پاسخ به حملات مشترک آمریکا و عربستان به مواضع نیروهای الحشد الشعبی عراق شد.

العالم - عراق

هادی العامری دبیرکل سازمان بدر در کلیپ کوتاهی که به تازگی منتشر شده، گفته است: روی سخنم با مجاهدان شجاع و برادران و خواهرانم در مقاومت اسلامی است و از آنها می خواهم که به خاطر منافع عالی عراق، پاسخ به حمله آمریکا و عربستان به عراق را به تأخیر بیندازند.

وی افزود: به همه مجاهدان قول می دهیم که حقوق شهدا و مجروحان را از راه های دیپلماتیک پیگیری می کنیم و به توفیق خداوند همه اینها را محقق خواهیم کرد.

وی در پایان از همه نیروهای مقاومت اسلامی عراق قدردانی کرد.

بر اساس این گزارش: شماری از مقرهای سازمان الحشد الشعبی عراق در مناطق مختلف این کشور سه شنبه شب و بامداد چهارشنبه گذشته (۶ و ۷ مردادماه) هدف حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و عربستان قرار گرفت.

الحشد الشعبی این حملات را «تروریستی»، خواند و اعلام کرد که در نتیجه آن، دست کم ۲۰ نفر شهید و ۳۲ نفر دیگر مجروح شدند.

آدرس سایت فارسی: fa.alalam.net

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک


متجاوزان پس از تحمل شکست‌های پیاپی؛ ایران... بیماری مشترک ترامپ و نتانیاهو


سخنگوی سپاه: در صورت حمله مجدد، شیوه دفاع ایران تغییر خواهد کرد


پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل


ایران در نیویورک: جنگ بدون پاسخ نمی‌ماند و مذاکره بدون تعهد و پایبندی آمریکا ممکن نیست


نماهنگ ایران ما ایران امام رضاست..