انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم

شنبه 17 مرداد 1405
07:26
انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم حزام الاسد عضو ارشد انصارالله یمن با انتقاد از عملکرد شورای امنیت سازمان ملل در قبال تجاوز و محاصره یمن و فاجعه انسانی در غزه گفت: آنچه با زور گرفته شده، فقط با زور بازپس گرفته می‌شود.

العالم -یمن

حزام الاسد در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: ملت ما با اتکا به خدا، حقوق خود را بازپس خواهد گرفت، محاصره را درهم خواهد شکست و با قدرت به استقلال کامل خود دست خواهد یافت.

وی افزود: آنچه با زور گرفته شده، تنها با زور بازپس گرفته می‌شود؛ ما عزم خود را برای بازپس‌گیری حقوق‌مان جزم کرده‌ایم.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: شورای امنیت سازمان ملل متحد که در طول ۱۲ سال از گرفتن موضع حق در قبال محاصره یمن و تجاوز به ملت آن و بزرگترین فاجعه انسانی ناشی از آن و متوقف کردن نسل کشی ساکنان نوار غزه و گرفتن موضع در قبال تجاوز آمریکا و (رژیم) اسرائیل به کشور‌ها و ملت‌های اسلامی ناتوان بوده است، بیانیه‌هایش ارزش توجه ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

از واتیکان تا غزه؛ راهپیمایی اعتراضی روحانیون مسیحی در واتیکان علیه نسل‌کشی در غزه


آسمان متقابل/اگر جلوی پروازهای ایران را بگیرید جلوی پروازهایتان گرفته می‌شود


شکست عملیات در سایه اشراف اطلاعاتی؛ ضربه سنگین قرارگاه قدس سپاه به هسته تروریست‌ها


سناتور برنی سندرز خواستار توقف جنگ و کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل شد


گشودن گره‌های مرزی؛ راهکار ایران برای تسریع جریان ترانزیت در ژنو


عراق در آستانه موعدی جدید برای انحصار سلاح در دست دولت


مدال تاریخی؛ فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد


ایرلاین های ایرانی همچنان بروی رادار برج مراقبت چین


آقای پزشکیان فرا رسیدن روز ملی عربستان را تبریک گفت


ایران: هرگونه حمله آمریکا با پاسخی شدیدتر روبه‌رو خواهد شد