گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان

جمعه 23 مرداد 1405
21:01
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه یونان در یک تماس تلفنی درباره موضوعات دوجانبه و آخرین تحولات بین المللی ‌‌منطقه ای گفت‌وگو کردند.

العالم - سیاسی

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تداوم اقدامات غیرقانونی و تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران از جمله ادامه محاصره دریایی و نقض‌ تفاهم مورخ 28 خردادماه، بر عزم ایران برای دفاع از منافع و امنيت ملي خود تاکید کرد.
وزیر امور خارجه ضمن تشریح آخرین وضعیت مذاکرات دوجانبه با عمان برای تعیین مسیرهای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز، خاطرنشان کرد ناامنی موجود در تنگه هرمز نتیجه مستقیم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است و جامعه جهانی می‌بایست طرف‌های متجاوز و قانون‌شکن را به‌خاطر این وضعیت پاسخگو کنند.
سید عباس عراقچی همچنین با یادآوری عملکرد دوگانه و مزورانه اتحادیه اروپا در قبال حقوق بشر، به‌ویژه حمایت همه‌جانبه برخی طرف‌های اروپایی از رژیم صهیونیستی و بی‌تفاوتی نسبت به نسل‌کشی فلسطینیان و جنایات جنگی ارتکابی آن رژیم در لبنان و ایران، صدور بیانیه‌های مداخله‌جویانه علیه ایران به بهانه حقوق بشر را مردود دانست و تاکید کرد اتحادیه اروپا به دلیل عملکرد خود در حوزه حقوق بشر فاقد هرگونه جایگاه اخلاقی برای موعظه کردن به دیگران است.
وزیر امور خارجه یونان ضمن حمایت از روندهای دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها، آمادگی کشورش را برای هرگونه مساعدت فنی و کارشناسی اعلام کرد.
طرفین در این گفت‌وگو بر استمرار رایزنی‌های موجود و صیانت از روابط دیرینه دو کشور تأکید کردند.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net
آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد