عضو دفتر سیاسی حماس: تحولات قدس و کرانه باختری منجر به انفجاری بزرگ خواهد شد

شنبه 24 مرداد 1405
14:28
عضو دفتر سیاسی حماس: تحولات قدس و کرانه باختری منجر به انفجاری بزرگ خواهد شد عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطینی «حماس» هشدار داد تحولات این روزها در قدس اشغالی و کرانه باختری منجر به انفجاری بزرگ خواهد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روز شنبه خبرگزاری «سما»، «باسم نعیم» گفت: آنچه در قدس و کرانه باختری رخ می دهد تنها تداوم تجاوزها علیه ملت ما در آن مناطق نیست بلکه رقابت با زمان برای تحمیل واقعیت‌های غیر قابل تغییر بعد از انتخابات است.

وی گفت که این اتفاقات در چارچوب طرح راست‌گرایان صهیونیست برای یکسره کردن امور است. نعیم خاطرنشان کرد: آنچه رخ می دهد خطرناک است و حتما به انفجاری بزرگ منتهی می شود.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در ادامه از همه خواست قبل از آنکه فرصت از دست برود، وارد عمل شوند.

جنبش حماس پیش از این تصمیم وزیر جنگ رژیم اسرائیل برای واگذاری اختیارات اجرایی در کرانه باختری اشغالی از ارتش به پلیس را گامی خطرناک به سوی تحمیل الحاق و تحکیم سیطره بر سرزمین‌های اشغالی فلسطین دانست.

حماس در بیانیه‌ای افزود که انتقال این اختیارات به پلیس رژیم اشغالگر، که تحت اختیار «ایتمار بن گویر» وزیر افراطی و جنایتکار امنیت داخلی رژیم قرار دارد، گامی خطرناک است.

منابع خبری پیش از این گزارش دادند که رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش شهرک‌سازی در اطراف قدس اشغالی و جدا کردن این منطقه از جنوب کرانه باختری است. بر اساس این گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی طرحی جدید در راستای گسترش و توسعه شهرک صهیونیست نشین «جیلو» در جنوب قدس اشغالی ارائه داده است که بر اساس این طرح ۱۹۵ دونم (هر دونم تقریبا ۱۰۰۰ متر مربع) از سرزمین فلسطین به اشغال رژیم صهیونیستی در می‌آید.

دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی نیز روز گذشته (جمعه ۲۳ مرداد) در بیانیه ای نسبت به تشدید تروریسم سازمان‌یافته توسط شهرک‌نشینان تحت حمایت نیروهای اشغالگر اسرائیلی در کرانه باختری، از جمله محاصره و تجاوز مداوم علیه منطقه قصره واقع در جنوب نابلس هشدار داد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو