ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند

دوشنبه 26 مرداد 1405
08:29
ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش آمریکا ضمن انتقاد از تصمیم ترامپ برای استقرار طولانی مدت ناو‌ها در جنگ علیه ایران، اذعان کرد که آمریکا انتظار نداشت پایگاه‌هایش در منطقه به دست ایران ویران و نابود شوند.

العالم - آمریکا

مایک مولن، رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش آمریکا شامگاه یکشنبه با حضور در برنامه «دیس ویک» از تلویزیون خبری‌ای‌بی‌سی نیوز گفت: استقرار طولانی مدت ناو‌های هواپیمابر امری رایج است، اما در پاسخ به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه این استقرار به اندازه کافی طولانی نبوده است، باید بگویم که چنین استقرار‌هایی با این مدت زمان به خدمه آسیب می‌رساند.

این ژنرال بازنشسته آمریکایی در ادامه تاکید کرد: ما در ویتنام آموختیم که برای یک سال در آنجا مستقر بودیم. این خیلی طولانی است. شما خودتان را خسته می‌کنید. این کشتی‌ها، این افراد، این خانواده‌ها اساسا باید برگردند.

او با اشاره به توان نظامی و عملیات دفاعی جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزگری‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: من فکر می‌کنم ما به‌وضوح انتظار نداشتیم که پایگاه‌های آمریکایی در منطقه که پیشتر در آنها نیرو داشتیم، ویران شوند و از بین بروند.

پس از خبرساز شدن وضع بحرانی تدارکاتی ناو آبراهام لینکلن که در ماموریتی طولانی برای پشتیبانی از جنگ غیرقانونی علیه ایران در غرب آسیا مستقر شده بود و گزارش‌هایی جنجالی درباره خودکشی کارکنان آن، جمعی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به هونگ کائو، سرپرست نیروی دریایی این کشور خواستار توضیح در این باره شدند.

ناو آبراهام لینکلن حدود ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی دارد که ماموریت آن از ۲۱ نوامبر آغاز شده و در حمایت از جنگ غیرقانونی و تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران تمدید شده است.

خانواده‌های ملوانان می‌گویند که در طول این ماموریت طولانی، چندین ملوان اقدام به پریدن از کشتی به دریا کرده‌اند یا از این کار بازداشته شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته